typ lite less ändå.

aaaaaaah är det ovanligt.... jag har blivit sjuk igen!!! åh så himla kul hehe......... nää jag skulle ha jobbat i måndags, tisdags och idag, men nejnej, självklart så blir jag sjuk och får äckligt ont i halsen. SÅ jag har varit hemma. Och kan ju lova att det inte är lätt att ta hand om en krypande och krävande bebis, som också är sjuk, när man knappt kan ta hand om sig själv :P. Jag har iaf sådan tur att min mamma är bäst och ställer upp och är med Tilda så jag kan ligga här hemma och bli frisk!! För det ska jag göra idag. Japp, jag ska göra absolut ingenting. Ska bara ligga i soffan och titta på massa avsnitt av DH och tröstäta chips för att lindra smärtan i halsen... eller så kanske jag skippar chipsen, känns dom att dom typ inte kommer göra halsen bättre, kan ju inte ens svälja. Aah kul. Hejdå.

tisdag

Skulle jobbat igår och idag men de blev inget av då både jag och Tilda är jätte förkyld. Kan säga att vara sjuk och samtidigt ta hand om ett sjukt barn som är grinigt är verkligen ingen höjdare, tålamodet kan ta slut ganska snabbt, men vad ska man göra... :P Hon blir sur för att hon inte får krypa, och när hon får krypa, ja då blir hon sur för de också, haha söt. Nu ligger hon så sött och sover för natten, själv ska jag titta på lite tv och se till att bli frisk, för imorgon blir det iaf jobb ett kortare pass. Klockan nio är det äntligen DH igen. Yey, synd bara jag ser så himla bra........

Jaja blir inte så mycket mer nu, hejs.

fredag

Jaha nu är det fredag. Ganska mycket har hänt sedan jag skrev sist. Jag var ju som sagt på den där intervjun, fick träffa brukaren men sedan ringde en annan chef och ville att jag skulle ta en rad hos en annan brukare. Jag tackade ja och dagen efter åkte jag dit för inskolning. När jag for därifrån hade jag bestämt mig för att det verkligen inte var någonting för mig, brukaren spottades, slåss, sparkas och skriker och har sig. Jag vill inte jobba med någon sån så jag ringde och sa det så nu har jag jobbat tre dagar på bruksbacken och kan lova jag längtade dit efter att ha varit på det andra stället :P. Det har iaf gått bra att jobba men har varit borta från Tilda alldeles för mycket. Men nu är hon hemma och ligger och sover så sött min älskling :]. Jobbar måndag, tisdag och onsdag nästa vecka också... drygt men måste man så måste man :P.

Ikväll är Mattias ute och super skallen av sig.. Haha så nu sitter jag här ensam och har inget att göra, ska nog se tv snart tror jag.. sen typ sova, kommer väl somna helst snart ändå så att, är typ rekord att jag är vaken nu förresten. Igår somnade jag i soffan typ sju halvåtta och vaknade igen halv elva, då var det bara att gå och lägga sig igen för att kliva upp kvart i sex imorse :P.

Nä nu blir det TV.

intervju!

Vaknade halv sju, Tilda vaknade då också, hörde hur hon låg och höll på i sängen så jag tog upp henne så fick hon sitta med oss och äta frukost. Sedan kom pappa, jag for iväg på jobbintervju, jajemen, det har jag hunnit med idag till och med!! Tror det gick bra, hon hade några fler intervjuer idag sen skulle hon träffa brukaren och sen skulle hon höra av sig i eftermiddag hur som helst, så nu väntar jag bara på att hon ska ringa :). Hoppas hoppas!!!

Nu har jag kommit hem för ett tag sedan och Tilda fick mellanmål och nu sover hon igen :). Jag ska ta och titta på ett avsnitt av DH nu.

hej

Åh måndag!! Kan lova att det är skönt med måndag. Är helt slut efter helgen jobb, haha :P. Nä men det var faktiskt ganska tugnt att jobba först fredag kväll, sen 7-21 på lördagen och söndag 7-16, var inte lite trött i benen igår. Då jag slutade åkte jag direkt till Malin som fyllde 25 och det bjöds på fika. Sen for vi på max och åt, eller mattias åt, jag var fortfarande mätt på allt fika :P. Men det var trevligt.

Idag ska jag nog inte göra så mycket, kanske hälsa på min syster, gå en promenad med älskling och sånt. Nu sover hon efter lite mellanmål. Själv måste jag börja se en massa avsnitt av DH eftersom det börjar imorgon igen. Kommer inte hinna tills dess men ändå. Ska höra med någon snäll själ om jag kan komma över och se det där då vi inte har kabeltv (vi har alla kanaler ändå men just på femman är det dålig bild!) så jag vill inte se här då man inte ser nånting........... drygt.. Vi har inte orkat skaffa kabeltv eftersom vi har det ändå fast gratis! Haha ja, ganska värt. Men hatar att det inte är bra bild på just femman...

Ja nu ska jag titta på lite avsnitt, hejs.


ledig

Hittade en jätte fin och bra bilstol åt min älskling igår. Dyr men värd varenda öre. Pappa ska sätta dit den idag :).
Annars är det här min sista lediga dag denna vecka, jobbar heela helgen. Så vad göra idag då? Jag vet faktiskt inte, beror på hur snabbt pappa fixar stolen, kanske vi hälsar på någon..

Ikväll ska vi i alla fall hälsa på Emelie som bjuder på fika då hon fyller år, blir nog trevligt :).

Åh min älskling slog nyss huvudet i golvet, det gjorde ont!! Nu har jag tröstat henne så nu är hon på bushumör igen :).

Ska tvätta lite tvätt osv nu. Hej.

bil!!!!

Klockan är bara sju på morgonen men jag är jätte pigg och på jätte bra humör!!! Vet inte varför. Kanske för att bilen gick igenom besiktningen igår!! :D Idag ska jag fara på banken och sätta in lönen på kontot eftersom att jag är segast i världen och glömmer alltid att prata med Sanna, haha ja så jag får väl skylla mig själv :P. Sen tänkte jag också köpa en bilstol åt Tilda, yeey, äntligen har jag en bil som jag faktiskt FÅR köra och därför tänker jag nu skaffa en större bilstol, hon kan ju inte ha den hon har nu längre, hon är ju på tok för stor egenltigen. Så nu blir det att uppgradera sig lite :P. Blir bra och jag är taggad på att kunna fara vart jag vill!! Nu är det ju bara sååå jobbigt då jag själv inte kan bära henne i den stolen hon har nu... Åh vad bra det blir nu!

Jobbade igårkväll, det gick hur bra som helst!! Jobbar fredagkväll, lördag 7-21 och söndag 7-16 så heela helgen kan man ju säga. Men nu är dom friska allihopen så det ska nog gå bra, ingen magsjuka iaf! :P. Har fått veta hur jag jobbar i sommar nu också. Eller ja vilka veckor och jag börjar veckan efter midsommar och jobbar tre veckor framåt. Tog ju bara en period men det är ju bättre än inget! :)

Tilda ligger på golvet och försöker för allt i världen krypa! Det är såå nära nu. Vilken dag som helst!! Dessutom blir hon 8 månader nästa vecka, shit vad tiden går fort :).

Så nu ska jag mysa med min bästa. bye. Eller så ska jag ta en semla vi har här hemma... hm..

hej

Såg på en unge i minuten igårkväll, Åh vad tårarna rann, haha! Lyckan att få ett barn, att efter vad som känns som en evighet med nästan outhärdliga värkar, smärtan så obeskrivlig, äntligen få se sitt barn ligga på magen! Lyckan går inte att beskriva, jag har varit där, och nu känner jag lyckan åt dom. Vilken känsla. Jag vill vara där igen!! Haha. När jag tänker efter så grät jag inte ens när Tilda äntligen kom ut och låg på min mage.. Nej, jag sa nog ingenting, var bara lättad att det var över. Men när allt lagt sig och jag förstod att jag faktiskt att fött mitt barn, Då kände jag hur lycklig jag var. Åh härliga känsla :). Jaja, blir nog några år innan nästa gång dock :P.

Idag ska pappa komma förbi, vi ska besikta bilen, äntligen!!!! Jag hoppas den går igenom nu bara :P, Lär ju dock hitta massa nya fel sen sist.. Men kanske att jag ändå får faktiskt köra lagligt till jobbet ikväll! Haha yeey :D. Sen efter besiktningen så ska jag fara och jobba, börjar klockan tre och timmen tills mattias kommer hem, är pappa här med sitt barnbarn :).

Hon ligger på golvet nu. Tror det är idag hon ska lära sig att krypa, eller nått :P. Nu är det så nära!!!

Funderar på om jag ska starta en maskin med tvätt och kanske plocka ihop här hemma lite. Men klockan känns för lite, kanske sätter på ett avsnitt av DH först. Då blir väl Mattias sur men det är ju inget annat bra på tvn :P. Kanske hittar nån film då eller nått... Jaja hejs.

mitt hjärta!


måndag

Ja, veckan som varit har ju inte varit den bästa i mitt liv, med magsjuka, hög feber osv. Nej, men nu är det såå skönt att vara frisk! I helgen har vi bara tagit det lugnt och igår for vi en sväng på stan och jag handlade en del kläder till Tilda. Det är typ det roligaste jag vet, så himla kul, jag kan inte hjälpa det och det är typ omöjligt att få stopp på mig!! Skulle kunna handla upp hela affären för det finns så mycket söta kläder haha!! :D Men det blev i alla fall ett par jätte söta skor (även om hon inte kan gå :P), ett par jeansaktika byxor, två tröjor, sockar och en jacka! Jätte gulligt jag typ dör, bild här nere!

Idag är måndag och en ny arbetsvecka börjar. Dock jobbar jag bara imorgon och i helgen.. :P Tar emot att jobba hela helgen.. Men jag måste. Och imorgon ska Mattias och Tilda fara och äta middag hos hans pappa då han bjuder, men vissa andra ska just precis jobba kväll då såklart... :( Jaja, det blir väl fler gånger antar jag :P.

Annars är det gaaaanska så skönt att det är typ vår?? Tog på mig skinnjackan och tygskorna igår och vägen är helt torr på vissa ställen, åh! Dock har det ju kommit snö i natt och vädret är inte alls lika bra idag, men det kommer väl mer av bra väder snart hoppas jag så snön försvinner igen!

Mattias har nu äntligen tagit bilen till jobbet för att fixa det sista innan den kan besiktas igen. Skulle han ha gjort i onsdags men då blev jag ju sjuk... Ja men det blir nog bra nu iaf :).

Tilda ligger på golvet och trycker sig bakåt, kan inte riktigt ta sig framåt :P. Jag ska ta upp henne nu så ska vi mysa till en film eller så. Åh älskling :).

Tildas nya outfit ;)

magsjuka (L)

Tog ut segern i förskott... skulle inte gjort det. Nää onsdagen började så bra, jag och Tilda klev upp, vi åt frukost och myste. Kring elva halv tolv börjar jag må SJUKLIGT illa, japp jag inbillade mig inte denna gång.. Ringde hem Mattias som fick lov att komma hem och vara med Tilda. Ja, jag hade blivit magsjuk och eftermiddagen var ett helvete.. fyfan vad äckligt.. Under natten hade jag ingen magsjuka men däremot kring 40 grader i feber hela natten och heela gårdagen. Så ja jag var inte på topp om jag säger så :P. Idag är det mycket bättre, imorse hade jag dock lite magsjuka kvar men inga kräkningar nu tack och lov :P.

Känner mig mycket bättre idag, men inte så kry så jag kan ta hand om min älsklings-Tilda :(. Mattias var tvungen jobba idag så min pappa kom och hämtade Tilda så dom hittar på massa bus idag, men tur är så kommer hon ju hem vid tre då mattias slutar, saknar henne så sjuukt mycket nu!!! :*

Jag skulle jobba imorgon... Haha nejtack, är inte riktigt i såå bra skick för att jobba! Så det blir en hemma-helg med massa mys med mina bästa!

En bild på min älskling (L).

jobbjobb

Vaknade halv sju och trodde klockan var typ tio... jippi. Idag är en ledig dag och jag vet fan inte vad jag ska göra...... städa typ. Sen går jag väl kanske en prommis med Tildis.

Har jobbat rätt mycket nu några dagar känns det som haha, blir ju helt slut :P. Och inte nog med det, var astaggad på att vara ledig en hel vecka men nä åkte på jobb både lördag och måndag som jag inte planerat, jaja vad gör man inte :P.  Jobbade i lördags och när jag kom dit ser jag en fin skylt på dörren: MAGSJUKA, BESÖKSFÖRBUD.... åh yeyy... Tur jag klarat mig ändå, än så länge, man ska aldrig säga aldrig :P. Jobbade ju igår också där..

Jaja nu är bebisen grinig på golvet, bäst att mysa med henne :].

RSS 2.0