:D

Ska bara skriva lite snabbt innan desperate. Kom hem från praktiken för ett tag sedan, fick sluta typ två timmar tidigare! Jag är typ kär i min nya praktikplats, var riktigt roligt, mycket trevlig personal och sånt. Var väl mest bara att följa med och titta lite idag men jag fick iaf göra dom vanliga kontrollerna som puls, blodtryck, temp och saturation. Sen fick jag även ta ett blodprov på en patient som skulle göra de. Det gick hur bra som helst och var skitkul! :D

Imorgon går jag 8-17 och ska vara på dagvården tror ja de va, eller inskrivningen eller nått sånt och där är det typ en del blodprovstagning vad jag fatta så det blir ju asbra! :D

Nä nu börjar snart desperate och det ska jag inte missa en sek av så byee.


ÄRE ETT SKÄMT ELLERRRRRRRRRRR, INGE DESPERATE???!?!?!!?!!?? vad händer med världen, jag ska sluta titta på tv nu.

gymnastik (L)

Igår var jag med Petra, Sara och Malin och såg new moon, har redan sett den men den kan man se flera gånger ;D. Kan säga att det var sjukt härligt att kunna röra sig och sånt och jag kände mig typ friskare än nånsin. Har inte ont i halsen nu, bara lite torr typ men de kan ja leva med.

Idag vaknade jag kvart i tio (trodde jag) och ba jaa men de är ju länge kvar till halv tolv så ja ba chilla rätt mycket tills jag kom på att man ska ställa fram klockan idag. Hade plötsligt inte alls lika mycket tid som jag trott. Fick typ stressa ihjäl mig istället men de va typ värt de. Var roligt att titta på tävlingen och se hur jävla kung dom är!!!!!! Åh jag saknar :(

Sötmalin tog fina bilder igår, måste lägga upp dom här också!




woho

Åh, äntligen hemma från sjukhuset!!! Som sagt, borta bra men hemma bäst. Tror jag fått men för livet efter att ha blivit så sjukt uttråkad, haft så stört ont och tagit miljarder blodprover. Är alldeles öm i hela armen. Är dock inte frisk bara för att jag får komma hem, men tillräckligt för att få komma hem iaf :D. Det bästa med det här är ju att jag fick ett till ultraljud ändå och kunde få veta könet, det är en liten flicka och helt klart en blivande gymnast, som jag, fast bättre (;

Kan ju säga att det hela började med att jag i lördags for till Frida, i måndags reste vi hela vägen till hemavan och jag började känna halsont. ÅHNEJ, var det enda jag kunde tänka. Vet exakt hur sånt här börjar och det blir inte bättre när det börjar sådär. Och rätt hade jag minsann, i tisdags hade jag inte precis mindre ont i halsen, då hade jag feber också, och på onsdagen var det som värst och resan tillbaka var fan inte rolig. Var hemma kring halv sju, då hade jag inte ätit nånting sen kl 11, typ en halv macka, så jag var nådigt less, trött efter att inte sovit på två nätter och hungrig. Skulle serri aldrig orkat en till sån natt hemma utan mat och sånt och vårdcentralen var stängd och dessutom hatar jag dom, skulle aldrig ens fara dit, så for in till akuten där dom tog massa prover och kom fram till att det var körtelfeber jag har. Fan, jag hade hoppats på halsfluss, det går iaf att bota och man kan få antibiotika vilket hjälper på en gång. Nä jag skulle bara måsta härda ut det. Vad roligt.. Blev iallafall inlagd för att få dropp då jag inte kunde äta.

Och nu typ tre dagar senare har jag äntligen fått komma hem och det kan jag lova är typ det bästa på hur länge som helst. Men ja, är ju inte frisk än. Läkaren skrev nå papper om att jag får vara sjukskriven två veckor. Men jag kan fara tidigare om jag känner mig som jag brukar.

För ja, jag har fått praktikplats på thorax! :D Ska börja på måndag egentligen men jag tror nog jag ska vara hemma några dagar till, inte för att det smittar, om man inte pussas (SÅ VEM HAR SMITTAT MIG??, FUCK DEN) men vill gärna må ganska bra iallafall. Men är hur taggad som helst på praktiken! Skulle läsa på om hjärtats anatomi och fysiologi enligt min handledare, tur att hjärtat typ är de jag kan mest om, det som faktiskt gått in av allt :P haha nä men fan va kul :D

Nä nu ska jag vila mig ännu mer frisk och sånt. Hejjs

lite bilder

Hemavan!


Vi var då taggade.


mmm härligttttt


Vecka 26+2, framifrån (;


26+2


Och så måste det ju finnas med en bild på världens sötaste :]



aa

Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå så jag kan börja fara till busstationen. Ska till Bjur, där allt händer (;. Hänger där tills måndag då vi far till hemavan och övar fjällräddning eller nått. Kommer hem på onsdag igen och hoppas ha en praktikplats att fara till på torsdag. Men de får vi väl se om. Nu har jag pengar på telefonen igen också :D Förövrigt så älskar jag våren (L)

Nä nu har tiden gått lite så ska fara snart, byeee.

Älskling :*

namnsdag!

Igår ringde Maria, tro de eller ej! Hon visste såklart inte säkert ännu (kommer hon nånsin veta) men hon sa att jag kanske hade fått en plats på öron. Yeey, hon skulle kanske ringa idag igen ifall nån annan gubbe hade ringt till henne. Jag hoppas jag får där!!!!!!! Får va me på öronoperationer å grejer ;D Och dessutom får jag typ inte mindre praktik än dom andra heller då Maria sa att jag kanske kunde ha en vecka då dom andra är i italien, vore ju hur bra som helst, slipper kanske tänka så mycket på att dom är i självaste italien OCH JAG BARA ÄR HEMMA I ISKALLA TRÅKIGA SVERIGE. Heheh

MEN nyss ringde älsklingsfrida och var alldeles till sig. Hon är ledig idag och ville ner på stan så jag ska duscha och sånt sen fara upp till stan och träffa min bästa. Och dessutom har jag tydligen namnsdag idag. Fick ett fint sms av Petra i morse. hihi tackk :)

Efter stan blir det kanske lite projektarbete eller typ plugga på nått prov jag har att göra. Får väl se. Ikväll har Ida bokat in mig så jag ska vara med henne :D

Lillen har lugnat sig en hel del kan jag tycka. Är inte alls lika livlig som den varit men ja, inte så konstigt med tanke på hur mycket energi den har gjort sig av med dom senaste veckorna då den sparkat så ivrigt. Måste ju ta igen lite ett tag nu.

Nä nu blir det duschen, hejjs.

,d

Torsdag och redan vecka 25. Bara 15 veckor kvar, typ sjukt :o Tiden går så fort!! Men de gör då verkligen inget.

Idag borde jag ta och göra lite skolarbete tror jag nog. Men det brukar ju gå åt helvete. Jag vill ha praktik nu!! Är så sjukt less på att vara hemma. Skönt skulle nog många säga men nej, det kan jag inte tycka. Hoppas Maria ringer idag. Annars ger jag verkligen upp det lilla hopp som finns om att allt ska lösa sig. Men varför blir jag ens förvånad?

Bäst att göra nån nytta nu, typ duscha eller nått :D

...

Maria har inte ringt än, frågan är ju om hon nånsin kommer göra det. Nej, precis som jag trott hela tiden, kommer aldrig få en praktikplats. Hon sa att det skulle lösa sig men det kommer fan inte göra det. Hon bryr sig inte ett skit, hon måste bara låtsas för att det ska se bra ut då hon redan ligger illa till hos alla.

Och sen så är jag förbannat less på folk som snackar massa skit om saker dom inte har nån aning om egentligen om folk dom inte känner överhuvudtaget. Men jag tar inte åt mig, jag vet precis hur det ligger till. Och att det finns dom som är så sjukt falska, som påstår att andra inte kan stå för det dom tycker när det är den personen själv som inte kan göra det och ska måsta säga så sjukt störda saker som får folk att må dåligt och som inte är sant alls. Nej, såna människor har jag inget som helst behov av att ha å göra med.

Nu har min nästäppa börjat bli en aning bättre, kan vara för att jag städade mitt rum igår, bytte sängkläder och ja, det var ju på tiden, för mamma hittade ett dött kryp i sängen. Ja, så långt måste det gå innan jag ens orkar fundera på att städa. Men nu är det jätte fint här och jag kände mig grymt duktig igår då jag städat och allt (Y). Det bästa är ju att det inte är dammigt längre så jag faktiskt kan andas och sluta va tät i näsan jämt. Är fortfarande lite men inte ens närheten av så mycket som innan.

Har suttit och väntat flera timmar nu känns de som på att kanske fara till stan men vågade inte chansa så det blev ingenting för nu är det sent och jag ska äta snart och sen fara med pappa in till stan och titta på nå grejs.

Har typ inga pengar på mobilen heller och inga pengar att fylla på med. Så kan inte svara på sms om det inte är typ DÖÖÖviktigt. Måste vänta tills man får studiebidraget som fan aldrig vill komma när man behöver det......

är bara less på allt idag. mm hejs

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Det jag verkligen inte ville eller hade planerat var att det här med att vara gravid skulle förstöra skolan på något sätt. Nu har jag blivit hemskickad från praktikplatsen och får inte komma tillbaka. För bådas skull. JAG VILLE INTE DET HÄR. Jag har inte sagt nånting tidigare då jag inte ens tänkt den tanken att det kunde vara farligt på nått sätt, har bara inte tänkt på det överhuvudtaget. När min handledare gick igenom allt och sa att vissa patienter behandlas just nu med cytostatika och att det var farligt om man typ var gravid så var jag ju tvungen att säga att jag är det. Då ringde hon till Maria som sa att jag absolut inte fick vara kvar då skolan inte vill ha nått ansvar, och min handledare tyckte också att det var det bästa både för mitt och barnets skull. Men känns ändå jävligt surt, var helt inställt på att vara där, iaf ha praktik och nu vet jag ju inte ens om jag får nån jävla plats. JGJAHGDSHSD så.

yey

Ligger just nu i sängen och det är jävligt skönt om det var någon som inte visste det. Snart ska mamma komma med mina inneskor som jag glömt bort att man måste ha på praktiken. Fan mycket man ska tänka på helt plötsligt. Och jag har drömt mardrömmar om att jag inte kommer hitta, att jag kommer virra bort mig på sjukhuset och komma sent och sånt. Får väl hoppas att det bara var en dröm.... För nu börjar jag bli liiiite nervös. Men fan vad roligt det var att sticka pappa igår, fick till å med blod och allt hah :D Mycket lättare på riktiga människor helt klart! Men måste även säga att jag drömt om cancer i natt. Haha, ja vad händer med mig? Praktiken tar livet av mig och jag har inte ens börjat :p. Får väl se hur det slutar.

Nä nu ska jag ta och duscha hejjs.

hehej

JAG ÄR LESS. LESS PÅ ATT VARA FÖRSKYLD SOM JAG VARIT I FLERA MÅNADER NU, LESS PÅ ATT VARA SJUK, LESS PÅ ATT INTE ORKA GÖRA NÅTT, LESS PÅ ATT ÄTA SKIT SOM MAN FAN INTE MÅR BÄTTRE AV, LESS PÅ ALLT!!!!!!!!!!

Imorrn börjar praktiken och jag vill vara taggad. Kan inte. Måste tvinga mig dit med feber och ont överallt. Börjar två men slutar inte förren halv 10, bussen går 10, är hemma halv 11. Då kommer död bara vara förnamnet. Ska ta bort nagellacket och fylla i de där papperet för kläderna tills imorrn så de är gjort. Hejs.

morr

Alltså finns det liksom ingen gräns för vad dom får ställa för frågor egentligen? Vi kan ta ett exempel på en fråga: Exakt vilka har du haft sex med under den här perioden? (visar ett papper med typ tre månader innan man blev gravid, typ två månader efter MEN HALLÅ, har jag missat nått eller kan man bli gravid EFTER man redan blivit de??) Jävla puckon, BA OKEJ, HEJ JAG ÄR HORA typ. Och återigen var det där bara EN fråga. Andra frågor får verkligen en att känna sig som hora. JA!!!!!! :D:D D:D:

och nu fick ja typ cpont i huvet efter att ha pratat med henne, hejdå

(.

Kl är 11 och jag och Ida har redan hunnit vara ute och gått i det fina vädret. Hur skönt som helst att få komma ut och just nu känns det som att jag mår mycket bättre än igår iaf. Halv två ska jag på nå möte så jag ska väl ta och duscha eller nått nu. Ikväll blir det att vara med Ida :D

Annars måste jag bara säga att den lilla är grymt duktig på att hitta av blåsan. Fan man blir ju kissnödig!! hehhe hejdå.

:D

Nu har jag just ringt till min praktikplats. Verkar ju bara bra dedär. Börjar kl 14 på måndag och går till 21.30. Sen går jag dag tisdag, onsdag och torsdag. Ledig fredag, lördag söndag. yeey. Kan dock bli en utmaning att hitta dit... Måste typ va där minst en timme innan om man först ska hitta till omklädningsrummet och få ordning på dedär och sen hitta till avdelningen. Kommer virra bort mig och springa runt på sjukhuset alldeles lost och ensam.

Och är det konstigt att man blir trött när man vaknar varje natt och måste gå på toa?!??! Och sen inte kan sova, eller har svårt för att sova alls.... kan även säga att jag känner av foglossningen lite nu också. MEN jag ska vänta på ida sen ska vi kanske gå en promenad i det fina vädret. På rikitgt alltså. Att det är fint väder. Och varmt. Japp, här är det 15+ :D! Dock hörde jag just att det börjat regna, men vafan, det är fortfarande varmt.

Jag har tagit min tablett idag, duktigt gjort. Så nu hoppas jag att jag snart slutar vara jätte blek och sånt. Går in i vecka 24 idag, alltså månad 6 Fan vad tiden går fort ;o

Har även ont i huvudet. FAN VAD JAG KLAGAR!!!! inte okej, hejdå.

magbild

Nu har jag varit hos barnmorskan. Det jag var rädd för var sant, jag har järnbrist. Kanske inte så konstigt att jag bara sovit och sovit och sovit och sovit och sovit ännu mer dom senaste veckorna. Blev ordinerad först en tablett varannan dag men när hon hade tagit stick i fingret och sett att jag hade järnbrist blev jag tvungen att ta en om dagen. Som om inte det räckte var jag då tvungen att ta venprov också. Hade ju sluppit det annars......... Mamma har varit på apoteket och köpt nå droppar istället som jag ska he i nån dricka eller nått. Dricker det just nu och ja, det smakar ju inte bäst men helldre det än tabletter kan ja lova, är inget fan av sånt. Bara att härda både för min skull och barnets skull. För mig känns det mest skönt att bli så mycket piggare och faktiskt orka göra saker. Hon sa också att jag måste äta mycket brockoli, blodpudding, leverpastej, grovt bröd osv. som innehåller mycket järn. Typ allt jag älskar (L)(L)(L).... nä fysatan vad man bara måste plåga sig själv hela tiden!

Men sen mätte hon magen, såg normalt ut och den växer som den ska, och så fick jag höra lillens hjärta :] Det lät också normalt så de va ju bra. Frågade också om man gör ett till ultraljud men nej, det gör man inte så länge allt ser normalt ut så kommer nog aldrig få veta, förren det är dags, vad det är för kön på den lilla.

Pratade lite om förlossningen, blir mer nästa gång men jag frågade hur många man får ha med sig och sånt, och det var 1-2 st under själva förlossningen. Så att välja vilka jag vill ha med är fan inte lätt, mamma är då taggad iaf ;P Men får väl se, är fan jag som ska ligga där och skrika och skita ner mig, hihihi KUL :D :D :D:d.d....

Nu sparkas det på urinblåsan och jag måste gå på toa. HEJSSSSSS

23+4, ser så roligt ut :p

soool

Igår for jag in till stan för att hämta älsklinsfrida. Vi tog en fika på stan sen for vi hem till mig. Imorse gick vi en promenad runt omberget, hur skönt som helst. 10 plusgrader var då inte igår vi hade! Nu har jag precis följt henne en bit till bussen och jag borde duscha..

Vad som händer ikväll är ännu oklart, ska iaf till barnmorskan imorrn, yeey ;d Och det är fan redan tisdag imorrn, lovet kommer ju gå hur fort som helst..........

jaja, duschen nuuuu.

kul

JAG LÄCKER MJÖLK!!!!! heheh vad roligt.

Annars har jag varit hos emelie och naturligtvis klippt mig. Nu har jag typ nästan kort hår. Men det är fint och emelie är bästttttttt. Skönt med lov, annars har jag inget att säga nu. Hejdå.

typ.

Jag är så äckligt less på bussar. Ska spy på busschaffören som försov sig imorse så att bussen aldrig kom, så att jag fick sitta och vänta på den andra bussen en halvtimme ute, så att jag var tvungen att stå hela vägen till stan för att den var full och för att jag då missade bussen till vännäs och kom försent till ett prov som jag bara hade tur att jag hann göra då lektionen skulle hålla på till 10 istället för 25 över nio som vanligt. Jag var på skolan kvart över 9 så ja. Men vet han hur många som drabbas bara för att han kände för att sova en aning längre??!? Nä, sparken ska han ha då det inte är första gången han försover sig. KJHGDGHD,mgh. Så känner jag.

Annars vettefan hur provet gick, åt helvete säkert som med allt annat skolarbete men vafan (Y). Får veta imorrn hur det gick. Och en jävla tur hade vi också då vi slapp arbetsmiljöprovet då vi inte fick nån vikarie. Hihihihi. Sen snodde jag hem allt som behövs för att ta blodprov också, så nu är det bara att nån offrar sig! :D

Sistdagen imorrn innan lov och praktik. SÅ JÄVLA SKÖNT!!!!! Och jag ska göra bort bok-redovisningen också så sen har jag bara historiaprovet kvar att göra som jag får ta nångång under praktiken. Och resten jag fick på artikeln men det är inte så jobbigt, behöver bara maila in det någongång under praktiken också. Men projektarbetet kan ju dö eller nått. Åt helvete med det, och matten. Orkar inte att man måste räkna ihjäl sig. Yeey. IDA, du måste räkna med mig!!! Om jag ska ha nån chans överhuvudtaget, haha är ju så grymt duktig.

Har sovit några timmar idag efter skolan och ikväll också. Ska snart sova igen tror jag, är så sjukt trött. Orkar inte göra nånting, tror jag måste börja med järntabletterna. Men jag väntar nog tills jag varit hos barnmorskan på tisdag, måste höra om det verkligen inte finns typ flytande eller nått .........

Lillen sparkar som aldrig förr och har det bra där inne, skulle aldrig vela komma ut till denna dryga värld om jag vore han/hon. Om den bara visste vad den ger sig in på, stackarn! Nä men nog kan den komma ut den lilla rackarn. Är en ivrig en tror jag nog.

Nu är jag hungrig som vanligt så ska äta nått sen sova. Hejss.

JA :D

Hematologen it is, yees. Och jag är hur nöjd som helst! Inte mitt första val som var onkologen men det här var ju nästan bättre! På hematologen behandlar man olika blodsjukdomar, framförallt många olika leukemier, så det är nästan samma sak fast istället för alla typer av cancer är det bara blodcancer. Yeey, nu kan man tagga hur mycket som helst :D Två dagar kvar, sen ingen skola på 8 veckor alltså, kan inte bli bättre. Åter till skolan 3dje maj och hur länge låter inte det då??! UNDERBARTTTTTTTTT, ojah!

Dock två prov imorrn, åt helvete med det.
Nu ska jag sova en stund sen plugga ihjäl mig.

okej

Nu har italienerna farit. Skönt men lite tråkigt också. Var typ roligt haha, dom hade aldrig sett en spade typ, behövde inte sånt i italien (Y) och dom var alldeles chockade över hur mycket snö det kunde finnas. Och tydligen så tyckte en av mina att jag alltid var stressad till bussen för två gånger frågade hon om vi inte kunde gå tidigare till bussen så vi skulle behöva springa!! Hahaha, va, men jaa, dom gick inte snabbt och var seg i allt dom gjorde men de var ju lite spännande. När dom kom hade dom presenter och massa med pasta och pastasås, så ja, nu har vi pasta för ett år framöver hemma! Nån som vill komma och äta lite?

ååh jag är less på alla prov och sådan roligt jag egentligen har den här veckan.
- Redovisning av svenska-boken (som skulle vara gjort idag, men som jag ej hunnit göra PGA. AV ITALIENARNA, jävla lärare och deras planering alltså)
- Historiaprovet (skulle gjort idag men har ju knappast hunnit plugga till det heller så får ta det nån gång under praktiken)
- Arbetsmiljöprov torsdag (???)
- Samhällsprov torsdag
- Sjukvårdsprov torsdag
- Lämna in det jag gjort på projektarbetet (som maria inte kunde öppna, frågan är om ens jag kan öppna det då??)

DDÖDÖDÖDÖDÖDÖdö älska lov och praktik 6 veckor sen.
Vars är ens praktiken??? lovar ja kommer få va på typ nå samtjoppa eller stroke eller geriatriken eller nått annat värdelöst. JAG VILL VARA PÅ ONKOLOGEN eller neurokirurgen, lycka till med det baaa!!!!

vecka 22+5 idag, sparkas som fan ;D


Beatrice, Roberto (bodde hos mig) och Sara.


så, herååå


RSS 2.0