DAGEN ÄR KOMMEN

Äntligen har jag handlat, städat, bäddat sängarna och massa saker så nu är jag less och skönt att vara klar med allt sånt. Tror förresten aldrig att jag nånsin har sett pappas kylskåp så fullt som nu! Och nu väntar jag bara på att fara och hämta dom på flygplatsen. Ska träffa Frida där halv nio, resten kommer vid nio och italienfolket skulle va här 10 över nio. Inte allt för länge kvar. Hur ska man överleva detta??! Haha blir ju intressant. Har även sett att det ej finns en stig över järnvägen??? SÅ vi kommer alltså måsta gå runt för att komma till bussen. Ja, jag tänker verkligen inte hoppa på vid sista hållplatsen. Där går gränsen ;P

Ja, det blir minst sagt spännande. Har just pratat med älsklingsfrah och hon är on her way till flygplatsen nu! Jag har då nära och bra så jag kan fara om typ 45 min eller nått. SHITTTTTT FAN VA NÄRA!!! Jag dör. Jaja herråå.

BILDER :D

Hemkommen från Övik! Jag och Frida gjorde hela resan helt klart. Och hotellfrukosten som är det godaste som finns var vi självklart hur taggad på som helst, MEN TROR NI JAG KÄNDE NÅN SMAK ELLER??? Nee, fan man blir ju less minsann. Orkar inte skriva lika mycket som Frida haha men det var hur kul som helst. Jag lägger upp några bilder istället ;D

Taggad Frida (Y)




Frida lekte med maten!





Igår var det middag hos malin med tjejerna. Det var gomaten och hur trevligt som helst. Kring 10 skulle dom på krogen så jag for hem och la mig typ ;p.




Och så måste jag ju lägga upp en bild på magen också eftersom det nästan gått en vecka sen sist. Vet inte om det är nån skillnad men iaf. Här har det gått 21+3.

Haha, tycker det ser så roligt ut framifrån!!






Imorrn kommer dom från italien!!!!!!!! Jag typ dör. Har dock pratat med tjejen som ska bo hos mig på msn, hahah ja, det här blir ju spännande minsann. Blir att bo hos pappa hela veckan då. Funderar på att dumpa dom i mitt rum så tar jag min brors rum, ja tur för han att han inte är hemma hah :D

Förövrigt är jag grymt less på att vakna varje natt (som jag gjort dom senaste två veckorna) för att jag ej kan andas typ. Och nu har jag hosta också. Känns iaf bra att det är de sista som kommer i förkylningen men känner att jag inte kommer bli av med snuvan ändå. Ja, livet är inte lätt och jag ska äta nu. Som vanligt.

japp

Hemma ännu en dag från skolan. Gjorde inte så mycket. Skulle bara ha sjukvård sen skulle vi in till stan på nån mässa typ. Så missar inte så mycket. Min bästa Frida fick dock veta vad både jag och hon fick på sjukvårdsprovet! Jag fick VG, haha jag förstår inte vad jag gör? För jag gör verkligen INGENTING, pluggar ju inte ett skit. Dom måste ju älska mig hehe.

Idag gör iallafall inte halsen ont men jag har så sjukt mycket slem i halsen och det är inte najsss kan ja lova. Men imorrn då ska jag vara frisk. Det har jag bestämt. För då åker vi till övik med klassen. Måste ju älska att vi ska på spa. Dock tror jag ej att min bikini kommer att passa. Vågar inte testa, lär bara bli besviken men vafan, blir en överraskning imorrn (;

Jag har skickat in det jag gjort hittils på projektarbetet till maria också. Och tagit tag i att höra av mig till en person på familjecentret som jag skulle göra om nå faderskapsintyg som ja måste få hemskickat typ. Ska även skicka in moderskaptsintyget till försäkringskassan.

Igårkväll rörde det sig hur mycket som helst och mamma hann även känna och det måste gjort hennes kväll minsann, ganska stört att hon satt och pratade med min mage också. och imorse såg jag till och med när den sparka på magen. Haha ganska fränt.

Nu ska jag nog ta och skriva lite på projektarbetet så jag får det gjort.

okej

Går igenom vad jag har att göra innan lovet...
- Samhällsprov
- Historiaprov
- Sjukvårdsprov
- Projektarbetet
- Bokredovisning


Och pappa har lyckats fixa så jag har kvar projektarbetet på ett usb grejs nu så slipper göra om allt iaf :D Annars hade det aldrig hänt och jag hade ganska säkert fått ig. hihi.

Idag har jag också varit hemma, känns lite bättre men vet fortfarande inte hur jag ska göra imorrn. Har iallafall städat, eller ja jag dammsög lite, orkade inte plocka upp klädhögen på golvet så det blev väl inte så noga men jag är nöjd. På fredag åker vi till övik med klassen och far på spa och bor på hotell, yeey :D På lördag fyller Malin år så ska fara dit och äta middag!

Och gissa vad som händer på måndag?? Jo, italienarna kommer. Hur ska man överleva detta? En hel vecka är dom här. ååh vad jobbigt. Men lite spännande eller nått.

Nu är jag bara less på att vara hemma och va sjuk.. Kanske tar mig ut på en prommis med Ida senare. Skulle ju va jävligt skönt att lämna hemmet för en stund. Är typ fånge här. SÅ nu ska jag se till att bli mer frisk. Hejs.

hehe

Igår kväll kände jag att nånting jobbigt var på väg. Och om jag hade rätt. Hehe vad roligt. JAG HADE RÄTT!! Kände att det började svida en aning i ögonen (brukar bli så när jag håller på att få nå skit) och så hade jag lite ont i halsen. Tänkte på en gång att det här kommer gå åt helvete, och ja, somnade typ tolv kanske, men vaknade kl 1 igen och visste inte vars jag skulle ta vägen. Helt ärligt måste det vara det värsta som finns att ha ont i halsen!!! Jag väckte mamma som fick lov att leta fram de där halstabletterna som bedövar typ eller nått. Och dom brukar vara hur bra som helst. Men nej, dom hjälpte inte ens lite. Ville typ dö eller nått. Låg några timmar och försökte sova och lyckades tillslut men vaknade igen kring 5 och hade lika ont. Låg nån timme igen och sen somnade jag typ en timme igen. ORKAR INTEEEEEEEE!!!!

Den där kärringen igår var ju verkligen tvungen att öppna burken med streptokocker bakterierna i. JAA!! Måste blivit smittad eller nått. Mitt immunförsvar är ju inte helt okej numera heller så ja. Och jag kan ju lova att det inte känns bättre heller av att veta hur äckligt fula dom där bakterierna är som sitter där i halsen och gör ont!!

Och jag som typ alltid är i skolan och gör det jag ska får panik av att missa en dag, eller ja kanske inte just idag men tanken på att kanske missa FLERA dagar för det här känns inte bra alls. Inte bra nånstans och jag mår typ dåligt. Vill till skolan imorrn!!!!! Och det låter stört kan jag tänka mig, men ja, det är sjukt hur mycket man missar om man är borta en dag. Känner att jag inte har lust att måsta göra massa extra grejer bara för det. Nej, skolan (L)(L)(L)

Ska typ försöka sova nu och hoppas att allt är bra när jag vaknar (troligen inte men det är ju hoppet som får en att fortfarande leva). Kan gärna sova i några månader så allt är bra när jag vaknar! :D byee.

jajemän

Sovmorgon idag och det var skönt. Ändå är jag sjukt trött nu. Varit på studiebesök på kemlab och baktlab eller nått. Sen så skulle Berit visa oss omklädningsrummen, hahah jag orkar typ inte ens. Det snurrar i skallen så jag tror jag lämnar det tills då det är dags ;P. 

Nu har barnet börjat sparka på riktigt och jag blir lika rädd varje gång. Kan ju lova att man inte är beredd på det. Inte nånting man brukar känna om man säger så. Måste ju ändå va det bästa som finns! :D Halsbränna har jag också haft dom två senaste dagarna typ. Jävligt drygt kan jag lova. Naturligtvis får man det då man är gravid, vad får man inte för problem är ju frågan.......

Imorgon hade jag tänkt göra historiaprovet, har väl fortfarande tänkt göra det. Kommer dock gå åt helvete, har inte pluggat nånting alls. Inte bra, inte bra.

Och eftersom jag fått önskan om en ny magbild så måste jag ju självklart lägga upp en sån fin bild också. Den här gången 20+4!

.

Orkar inte ens hur jävla less jag är på allt. Jag är less på att vara trött JÄMT. Jag är less på att inte orka göra nånting. Jag är less på att alltid vara hungrig. Jag är less på att ha foglossning. Jag är less på att ha ont. Jag är less på att vara gravid. Jag är less på att inte kunna supa. Jag är less på att inte kunna ha kul. Jag är less på skolan. Jag är less på allt, ja.

vet inte vad jag ska skriva här???

Ååh jag blir så glad av att träna!! :D :D :D Precis vad jag just gjort (styrka). Det bästa jag gjort på länge, känner dock att jag kommer ha träningsvärk imorrn. Men så jääääääävla härligt, älskar träningsvärk (L) (på riktigt faktiskt). Stretchade också en aning, måste ju behålla vigheten.

Jag har också skrivit klart artikeln på svenskan som ska vara klar imorn, vad händer med mig?? Provet idag kan ha gått bra, vem vet. Skrev så pennan typ brann och jag fick jättejättejättejätte mycket ont i handen faktiskt....... MVG+++ till mig typ. Och fick tillbaka tre tidigare prov också, G, VG och MVG var det, hahah älskar iaf MVGt :D

MEN MARIA DEN FITTAN KAN JU TYP HÄNGA SIG ELLER NÅTT. Hade jag varit så hatad som hon var hade jag iaf lagt mig på spåret (Y). Helt ärligt, vad är felet på människan? Nä, ingen kan svara på det för det FINNS FÖR MÅNGA!!!! Skulle ta minst en vecka att rabbla upp alla. Orkar inte ens börja. Så jävla less iaf. Palla stanna kvar på skolan från ett till tre för att göra ett prov, bara för att JAG inte får göra det på resurstiden kl 1. Vilket svin. Hon vet, jag vet, alla vet att det ej kommer att hända. Slutar vi ett, far jag hem kl 1. INTE EN SEK SENARE!!! (okej, halv två eftersom bussen inte går att göra nått åt...) MEN ni förstår vad jag menar..

Efter skolan följde jag Frida en stund på stan och gissa vad hon såg!!!!!! Hahahaha EXAKT likadana jeansleggings som jag har fast i miniformat till bäbisar (JAG SKA LÄTT KÖPA DOM!)

Jaja, bäst att fortsätta läsa svenska-boken nu. hihihi hejs. 

Hard work eller nått. Hittade några bilder från jobbet i somras. HAHAH JOHAN!!!


Åh, jag saknar (L)

HAHAHAHAAaHAHAH, Johan igen!




!!!

Jag har just sett på förlossningskliniken. Kan tycka att det var en aning dumt gjort av mig. Trodde jag att jag skulle bli mer taggad eller? Gick bara inte att dra sig från tvn. Haha, ja jag får väl skylla mig själv. Har snart gått halva tiden så det klart man tänker på det, ska ju själv ligga där och skrika om några månader, underbart (Y). Kanske ska köra utan bedövning när jag lix är på g? Jag menar, varför inte plåga sig till max när man kan? Ska det va så ska det va. Eller nått.

Idag orkade jag iaf inte fara till skolan, gjorde dock ett tappert försök imorse, klev upp och åt frukost i hopp om att kanske bli lite piggare men icket, det fungerade ej. Jag gick och la mig igen. Kan säga att det var hur skönt som helst.

Och nu är jag hungrig (tycker alltid jag skriver det här...) så ska äta nått. hihi.

gymnastik (L)(L)(L)

Ikväll var jag och Petra och kollade en stund på träningen. Det var kul. Men jag hade inte insett förren nu hur mycket jag verkligen saknar det. Det som varit mitt liv dom senaste 12 åren. MEN jag kommer tillbaka bättre än nånsin ;)

En mycket klok kvinna sa till mig som litet barn att "gymnstik gör ont".
Trodde då mer att hon syftade på lite onda handleder och brutna fötter.
Men vet ni var den riktiga smärtan sitter? I psyket.

Och nu är klockan mycket och jag borde sova för länge sen eller nått. Nä men nu iallafall. Jag har ont i ryggen. Imorgon är det skridskor på idrotten, får väl se hur länge jag lever.

Nu ska jag lägga mig i sängen och se tv, sen sova. Hejss.

drömjobb

Idag har jag shoppat för typ 1400 kr och jag är nu fattig. Yeey, äntligen som vanligt! :D Var på stan med min bästa Frida. Och nu har jag sovit, är fortfarande trött. Sen har jag ätit nyss också, tre mackor, sen två min efter de ba JAG ÄR MER HUNGRIG MÅSTE HA MAT NU!!!!!!!! så jag åt ännu mer. (Y) Nu känner jag mig uppstoppad typ, har ont i ryggen och sånt roligt.

Imorgon är det skola igen, men slutar ju 1 så! Och jag borde verkligen plugga ikväll, har ej gjort det. Kommer ej göra det.

Johan har gjort det igen:

jossaa, säger:
kan drömjobbet vara att jobba på ett bibliotek?  
Törmä säger:
ehm.. knappast?
jossaa, säger:
exakt, och ofta man kan vara utbildad biblotekarie?  
kan inte vara så svårt att sitta och slå in personnummer då nån en gång per dag ska låna en bok, vad behöver man kunna?
Törmä säger:
lär ju behövas en diger utbildning i "hur man klarar av livet utan att hänga sig" iaf
kanske är det som menas

Ja, det kan inte vara på något annat sätt.

hihi

Nu har jag blivit tillsagd att lägga upp en ny bild på magen och nu har det gått exakt en vecka sen den senaste bilden, alltså 19+3. Men jag ser själv ingen skillnad på nån av bilderna jag tagit......... Kan ju även säga att jag snart gått halva graviditeten. Japp, på torsdag har det gått 20 veckor!!! Fattar inte att det gått så fort, känns precis som att det var igår jag gjorde de där testet. Kan ju bara hoppas att dom 20 veckorna som är kvar går lika fort! :D

Imorgon är vi ledig dessutom, hur nice som helst. Och tro det eller ej, men jag har faktiskt pluggat sjukvård ikväll. Ja, lite iaf. Men duger för att vara jag så ska inte klaga! Var också hos älsklingsfrida igår, yeey, alltid kul.

Och jaaa, jag har tydligen kliat mig också, fint (Y)

älskade


Ja, ni ser ju själva att det är världens finaste :]





Fint.

Mitt barn är det finaste och jag kan inte sluta titta på bilden jag fick från ultraljudet! Helt otroligt vad som finns där inne i magen! 1a juli är det beräknat mer exakt nu. Dock kan förstföderskor gå över tiden 1-2 veckor så vem vet! Men jag vet iallafall att jag längtar hur mycket som helst! Ville veta vad det var för kön men det var då en envis en, med benen i kors och handen för gick det inte att se! Så får gå och inte veta helt enkelt :p.

Inte så värd skoldag idag heller, men hade ändå sovmorgon till 20 i tio och slutade kl 1 så rätt chill, men ja, onödigt.

Nu är jag sjukt trött men har två prov nästa vecka som jag verkligen MÅSTE plugga till, men varför händer det aldrig?? skjutit upp det typ två veckor nu :o Så ska då göra det nu... tror jag :D...

äntligen! :D

Igårkväll gick jag och la mig typ halv 1 eller nått, HUNGRIG!!!!, vaknade naturligtvis halv sju och var sjukt hungrig så var tvungen kliva upp och äta nått, gick och la mig sen igen men låg vaken, kl åtta somnade jag typ en halvtimme innan de var dags att kliva upp, så ja dagen kunde ju börjat bättre, för jaaaaaaaaa förmodligen så har vi maria i två timmar i rad, man blir ju fan snurrig i skallen.

MEN imorrn slutar jag kl ett och det är ultraljud!! :D iih jag är hur taggad som helst, men typ ändå nervös :o jaja det blir skitbra :D

Nu BORDE jag återgå till pluggandet men det lär gå åt helvet som vanligt :P .. aja byeee.


18+3!

RSS 2.0