!!

Haha ja nu har jag inte heller nånting att göra, Tilda sover så sött och Mattias är i lycksele, man vet aldrig när han kommer hem, i natt nångång men då ligger jag och sover för länge sen. Jobbar och står i, imorgon börjar jag klockan sju, så bäst att gå i säng tidigt, helst med tanke på att jag faktiskt trodde att det var morgon klockan två i natt........ Ja, Tilda vaknade och var lite grinig, jag (SJUUKT trött, fattade inte varför, det var ju morgon!!!) tog upp henne och gick in med henne i köket, förvirrad och trött som jag var kollade jag på klockan och den stod på två!! Haha lättnaden när jag såg att jag kunde sova några timmar till! Gick och la Tilda igen och somnade om i godan ro. Men haha vad sjukt allt kan bli när man är så trött och vaknar mitt i natten..

Jaja, efter imorgon har jag bara två veckor kvar på dragonen, sen börjar Tilda på dagis och jag vet inte vad jag ska ta mig till!! Haha kommer kännas konstigt att hon ska gå på dagis helt plöstligt!!

Idag var hon dessutom på ettårs kontroll, jag var inte med eftersom jag jobbade men allt såg bra ut och var normalt, och så fick hon sprutor så jag hoppas inte hon bli sjuk imorgon nu... Eller i natt för den delen, önskar mig sömn inatt :P. Dock hör jag hur hon ligger och pratar nu, så får väl se hur länge hon bara pratar...........

Jaja, ska se tv nu tror jag, hejdå.

..

Haha ja nu skriver jag bara för att jag verkligen inte har något bättre för mig, har inte idits skriva nånting på länge :P, Jaja, mycket har ju hänt, kan säga att Tilda precis har lärt sig gå, så nu springer hon här hemma för fullt, det är ganska häftigt minsann :D. Och om två veckor, lite mindre, så blir hon ju ett år! Åh herre vad tiden går fort!!!!

Jag har börjat mitt sommarvikariat på bruksbacken och har nu jobbat fyra dagar på rad, haha ja det låter lite, men när man jobbar 14 timmar i streck ett pass så blir det mkt och jobbigt, haha jag är då helt slut! :P Men imorgon är jag ledig, sen jobbar jag onsdag, torsdag och sen ledig i fyra dagar!!!!!! Längtar ju redan.

Just nu sitter jag och tittar på Tilda som har för sig massa saker, springer runt här i lägenheten och är bara sjukt söt. Kan kolla på henne hur länge som helst när hon håller på :). Nu kommer hon och kramar mig!!

Ska kramas tillbaka, hejdå.

RSS 2.0