fredag

Igår fick vi lägga Tilda redan klockan fem på eftermiddagen, gick inte att hålla henne vaken till klockan sju. Ändå sov hon heela natten till klockan sju imorse och jag vaknade då älsklingen kom in i rummet och la Tilda bredvid mig, då hade han redan bytt blöja på henne, skönt!!! Så vi låg och myste en stund i sängen innan det blev dags för frukost.

Nu är det snart dags att fara på BVC för hörseltest osv. Jag som sa att Tilda skulle vara pigg där kring elva för hon brukar just ha sovit då men nää nu vaknade hon alldeles nyss så nu är jag inte alls så säker på att hon håller sig pigg och glad så länge!! Haha ja det blir ju spännande och se om hon har nån hörsel trots trötthet ;). Nä nå tror jag det går bra ändå.

Efter det blir det staden med Frida och sedan hem till henne i Bjurholm. Fan så länge sen jag var där, kommer typ inte ens ihåg när det var!! Tror det var då Tilda bara var några veckor gammal, alltså fleeera månader sen!! Nä så nu blir det ännu ett besök och chefen ringde imorse och frågade om jag kunde jobba ikväll men det kan jag inte, så tog på mig imorgon kväll iaf. Ett kort pass, 16-21 blev det så det blir nog bra. Sen jobbar jag dock 7-21 på söndag... Mindre roligt, jaja drar ju in lite cash :P.

Nu ska jag fortsätta packa lite grejjer, äta nått och leka med bebisen som är sötast i världen :]. bye.

hår :D

två bilder på min nya frippa, yeey.
Inte så bra bilder men jaja, det får duga :P.




på tiden.

Ändring i planeringen för dagen. Mattias kommer hem från jobbet och vi åker till vindeln där bästa Emelie ska klippa mig <3 yeey :D.

onsdag typ.

Dags att skriva igen kanske. Idag bestämde sig Tildis för att vakna klockan 7 så det var bara att kliva upp. Nu har vi ätit frukost och lekt en stund, nu ligger hon i sängen igen för jag ska se om hon vill sova en stund, låter inte som så dock. Kan lova hon ligger på mage nu och jag hör att hon pratar med sig själv också. Ska nog gå dit snart innan hon blir sur, så får hon leka en stund till istället. Tror jag går och hämtar henne nu...

Så nu ligger hon här på golvet istället och försöker krypa eller nått. Fast nu flyttade hon sig till mitt knä istället. Det var mycket bättre tycker hon. Dock svårt att skriva :P.

Städ idag som gäller, sen i eftermiddag blir det kanske en prommis om det inte är så kallt :).

Igår jobbade jag i holmsund, pappa kom på förmiddagen då vi även skulle ta med volvon som stått här några månader nu.. Nä ni tror inte jag fått böter SAMMA MORGON!!!! Vilka jävlar............. Jaja är ändå rätt nöjd att jag klarat mig så här länge, visste det skulle komma förr eller senare. Funderar dock på om det är värdare att stå på gästparkeringen ett halvår till och få 350kr i böter eller att skaffa en parkeringsplats här och betala 200 kr i månaden... Hm.. Får fundera på saken :P.

Ja, vad ska man hitta på denna tiden på morgonen då?? Kanske sätter på nån film och myser med min lilla älskling! Tror det får bli så :).

måndag

I helgen har följande hänt: I fredags var vi bara hemma och myste, i lördags kom pappa och hämtade mig och vi for till Holmsund. Jag for vidare till Sara där vi skulle äta middag för Malin som fyllde 20 igår. Vi åt god middag och sedan blev det krogen! Igår sov jag ut en stund medans Mattias klev upp med Tilda :P. Sen åkte vi till växtholm för middag hos Mattias mamma. Jag och älskling åkte ut med skotern också. SATAN SÅN TRÄNINGSVÄRK jag har idag, varför????? Ja jag dör typ ungefär. Annars blir det inte så mycket idag, när Mattias kommer hem från jobbet ska vi åka och handla och sådär.

Nu ligger Tilda på golvet och tar sig överallt, måste verkligen börja barnsäkra lägenheten!!!!! Inga olyckor här inte :P.

Tvätt och städ väntar, kanske även en film och mys med min bästa bebis :].

Fredag!!

I förrgår somnade jag i soffan efter middagen. Igår somnade jag i soffan efter middagen. Fyfan vad jag är trött nu för tiden. Ganska dryyyygt. Och nu sitter jag här och är trött... Inte så konstigt dock då klockan faktiskt bara är 8 på morgonen :P.... Tilda ligger på golvet och krälar som en annan insekt. Haha, hon vet inte riktigt vad hon gör och hon kan ju inte krypa men ändå tar hon sig överallt genom att rulla fram!! Ganska gulligt. Nu vill jag dock hon ska sova en stund så jag kan göra detsamma. Fast hon kommer nog inte vela sova förren kring tio igen.

Fredag idag och igår ringde boendet i holmsund och ville jag skulle jobba på söndag. Jag sa ja. Sedan kom jag på att Malin fyller år på söndag så vi har ju hittat på något busigt på lördagen (; Så nu får jag se om jag ska ta det lugnt på lördag och ändå jobba på söndag eller om jag inte tar det lugnt på lördag och inte jobbar på söndag. Ja nu blev det svårt :P...

Jaja, idag blir det inte mycket gjort... Har inte tänkt röra mig en millimeter utanför dörren i detta kalla väder!! Blir kanske nån film och mysa i soffan, kanske sova när jag får chansen också. Låter som en toppen dag på en fredag! Ikväll blir det nog inte heller så mycket gjort.

Nu är jag sjuukt sugen på choklad igen och eftersom jag var det igår också så köpte min älskling hem det också till mig och det finns såklart kvar tills idag, jätte perfekt!! Så det ska jag trycka i mig nu.

japp

Oj vad länge sen jag skrev nu. Har inte haft tid då det har varit sjuka här hela veckan!! Och jag hoppades verkligen att Tilda skulle klara sig men nej, hon har blivit jätte förkyld! Hoppas det går över snart :). Annars har jag jobbat i veckan och tagit hand om Mattias och Tilda, sjuklingar :P.

Igår var vi förbi Malin, Nils och småkusinerna Julius och Agnes. Inte så små nu dock, snart åtta månader och agnes kan släpa sig fram med armarna! Haha jätte roligt att se!! Jag hoppas Tilda kan göra det snart också :P. För imorgon är hon faktiskt 7 månader!!! Just nu ligger hon platt på magen på golvet och leker! Var tänkte vi skulle stanna kvar efter middagen igår och spela spel med malin och nils kompisar som skulle komma förbi så vi gjorde iordning Tilda där och så la vi henne i en av deras sängar så hon skulle få sova där vid sju då hon var riktigt trött! Men då hon var så förkyld kunde hon inte sova borta så vi fick fara hem och när vi var hemma kring halv tio somnade hon direkt i sin säng!

När vi imorse klockan halv sju vaknade hade Tilda inte vaknat en enda gång på hela natten, strax innan sju då mattias skulle till jobbet gick han in och kollade och då låg hon på magen med benen uppdragna, som en groda, och sov haha!! Fick lov att gå själv och kolla och det var så himla gulligt! Haha rolig hon är. Förstår inte hur det kan vara skönt att sova så men... :P.

Idag är det alla hjärtans dag. Jag och min älskling  har inget speciellt planerat egentligen, vi ska väl bara äta nån god middag här hemma när Tilda har lagt sig. Men det blir nog jätte bra! <3

Nu måste jag nog leka med Tilda lite som ligger rullar och rullar som en tok på golvet. Haha.

måndag

Antingen har jag gått i sömnen eller så har Tilda faktiskt sovit heeela natten!!!! Så när Mattias mobil ringde imorse klockan halv sju så fick han lov att gå in och kolla om hon levde, och ja, mycket väl gjorde hon det. Hon låg på magen och höll upp sig med armarna och tittade runt :P. Så från halv sju igår sov hon till halv sju imorse utan uppehåll på heela natten!!!! Jag är i chock än och har inte hunnit smälta detta! Dock är det långt ifrån säkert att det händer den här natten också :P. Igårkväll satt Tilda i mitt knä och efter en stund tycker jag att det blir vääldigt lugnt och stilla i mitt knä.. Så jag tittar på Tilda och ser att hon sitter och hänger med huvudet och blundar, haha sötaste älsklingen!!! Så då var det bara att ta på pyamas och få välling och sedan lägga sig i sängen för hennes del. Hon var typ sötast i världen då!!! :*

Igårkväll kom älsklingen hem och ååh vad jag har saknat honom!!! (L) En hel helg utan min andra halva. Men då har jag haft den bästa helgen med min älskade Frida :*. I fredags myste vi hela kvällen med glass, godis, chips och film! I lördags började dagen klockan sju då jag klev upp med Tilda, Kring kvart över nio kom pappa för att hämta Tilda. Jag och Frida for till stan då jag hade sminkning klockan 10.  Sedan gick vi en shoppingrunda på stan och oj vad vi hittade grejer, så himla kuligt!!!! Blev sen en sväng på boan innan vi tog bussen hem till mig igen där vi åt gomaten (rester från fredagen) och började göra oss iordning för kvällen som slutade på corona!! Jättejätte bra helg alltså med min älskade!

Ikväll ska vi på spinning!! Hahha, ja jag dör typ bara av att tänka på det men det blir nog bra att komma igång lite, kan ju behövas kan jag lova :P.

Jaja, nu ska jag mysa med Tilda :*

jobbjobbjobb

Blev jobb ändå igår, pappa tod ledigt för att vara med Tilda!! <3 Kom till jobbet halv åtta och det hände inte så mycket den dagen, lite städning och sånt,  gick igenom de boende, som förövrigt är bara fyra st, (lite skillnad mot för äldreboende, då det är typ tolv boende),annat inget typ och jag kunde gå hem tidigt. Skönt!! Inskolning imorrn och på fredag också, får se hur det går! :)

Tilda har sovit jätte bra i natt och likaså jag!!!! :D Nu ligger hon här i soffan och myser bredvid mig efter våran promenad i det fina vädret! Riktigt skönt att få komma ut en stund! :) Nu är det snart dags för min älskling att få lite mellanmål, eller ja typ nu, så ska ta och ge henne lite yougurt som hon älskar! :D

Sen ska vi ha lite krypträning också!! Hon är så nära, försöker verkligen!! Sitta vill hon däremot inte, nej hon vill stå helldre! Jaja, vi ska öva! ;D Hejdå.

RSS 2.0