ÄCKLIGT

JAG ÄR SÅ FUCKING JÄVLA LESS PÅ ÄCKELFITTMARIA!!!!!!!!! Jag pluggar ihjäl mig, och inte fan är de första gången den här veckan. Nä, i två jävla veckor har jag pluggat inför detta prov som kommer imorgon. MEN KAN JAG NÅGONTING? NEJ! Jo, okej lite, ytterst lite. Men waaaaaaay to lite för att klara provet, och för mig (som måste satsa på VG) är det helt fucking omöjligt att få något högre än G trots att jag pluggat som ett jävla cp i två veckor. SÅ JÄVLA LESS. Vilken jävla surfitta ger en 11 sjukdomar att kunna orsak, symtom, behandling och omvårdnad på? Och som om det inte räckte så ska vi även kunna om barn på sjukhus, som jag förövrigt inte alls hunnit plugga på.

Nått som jag inte heller hunnit plugga på är dom där jävla bråcken. SÅ NU SKA JAG GÖRA DET, sen ta livet av mig typ.

Ha en rolig dag, det ska jag inte ha iaf.

träd!

Hah, ja imorse åkte jag och Frida in till stan för att shoppa (för min del blev det fönstershoppa då jag ej har några pengar), halv två ungefär skulle Frida gå till bussen så jag gick till eurasia där sandra och sara åt (JAG VAR ÄCKLIGT HUNGRIG OCH FATTIG). Jag fick också äta några pizzabitar, hur gott som helst. När vi sen kommer till bilen som jag parkerat så fint (jag var stolt över min parkering), så hittar vi typ inte bilen, efter en stund ser ja bilen UNDER ETT JÄVLA TRÄD. Såg mer ut som en buske än en bil. Ja, fittträdet hade fallit ÖVER min bil. Askul. Verkligen.

Nu har jag också pratat med nån brud på lönekontoret, och det är från bjurholm jag inte fått någon lön, men snart ska de väl fixa sig hoppas jag. Har aldrig känt mig så här fattig. FYFAN JAG SKA GIFTA MIG RIK, TA HANS PENGAR OCH DÖDA HAN, eller så kan jag kanske bara gifta mig med nån rik gamling som dör inom de närmsta året. Vet ej vad som är bäst men antar det sistnämnda, tror jag kör på det.

Tog mig iaf hem, skönt, nu ska jag (så fort det slutat regna) gå och ta bort fucking bladen på bilen så den kan se någolunda normal ut. Sen ska jag plugga. KUL!

ojoj

Nu är klockan helt klart för mycket för att jag ska vara vaken, förstår fortfarande inte vad jag gör uppe än. Har blivit medtvingad in till stan ikväll, dock utan bensin så jag hoppas att jag tar mig till bjurholm imorgon, kan bli lite problem, men vadfan. Hm, jag undrar när jag måste kliva upp imorgon? Åtta kanske? Ska väl börja fara vid nio. Aja, får ju sova några timmar iaf! :D

Ser ni förresten mitt urcoola "food-tema"? Hur coolt inte är inte det då? Tänkte att det passade mig som foten i skon! Är ju alltid hungrig och jag älskar mat över allt annat, PERFEKT tänkte jag, se så fint!

Nä nu blir det nog sängen minsann, herråå.

OJA!

JAPP, det är sant, jag har gjort det igen! Men den här gången får Frida älskling fixa det här. INTE OKEJ! (gör det för att jag fått önskningar om att jag ska blogga för ja, jag är bäst!) så nuuuruu! :D

Btw, så suuuuuuger facebook så hårt så ja jag vet inte vad. Suger då mer än jag kommer få göra i helgen.. MEN JAG FÅR HUNKARNA, yeaah.

HEJDÅ!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0