choklad-Tilda

Haha, jag minns inte ens när jag skrev nånting här senast. Jaja, har inte orkat iaf. Senaste tiden har det varit regn och jätte dåligt väder, riktigt innesittarväder, så det är precis vad vi har gjort, suttit inne. Härliga tider.... Haha juni nu och allt, hoppas på bättre väder framöver.

Tilda är go och glad som vanligt min älskling, nu ligger hon och sover för natten sedan en tid tillbaka. Jag hade glömt att lägga bort chokladkakan som låg på bordet i vardagsrummet, jag går i väg och gör nånting men känner att det blir alldeles för tyst så jag går in och kollar och jo du tror inte hon fått tag på chokladkakan (som hade hela nötter i sig) och så satt hon där och tuggade i sig, alldeles chokladig runt munnen, haha ja hon lever ju iaf. Jag tog då bort chokladen....... Busunge!!

Igår ville mamma låna henne så det fick hon och jag och frida passade på att göra stan osäker. Jo, en del saker hittade vi ändå :). På fredag planerar vi att dra ut också, blir kul :).

Nästa vecka börjar inskolningen på dragonens hälsocentral (blev tidigare än tänkt), är sjukt taggad!! Fyra dagar inskolning och sedan veckan efter det ska jag jobba tre dagar åt en annan, och jag längtar!!! Sen börjar jag dock snart jobba heltid i sävar.. Mindre taggad måste jag säga, haha jaja, har ju iaf dragonen att tagga till efter det!

Sen har vi även varit på Tildas dagis som hon ska börja på i höst, 15 augusti. Och tanken är väl att jag ska skaffa mig ett fast jobb. Samtitigt har jag sökt både sjuksköterska och psykologutbildningen till hösten och jag är grymt taggad på att komma in på nått av dom, sökte mest för skoj bara för att se men nog hade det varit roligt alltid. Vet aldrig vars man hamnar till slut.

Idag är det onsdag och mattias är ute med jobbet så jag sitter här själv hela kvällen, så himla tråkigt, minns typ inte ens när jag hade så här tråkigt senast, åh jag går typ av. I alla fall så är han ju ledig imorgon, fredag, lördag, söndag och måndag, så långledig! Skönt, men inte är vi hemma så mkt tillsammans för det inte, nä alltid är det nånting som ska göras eller faras på. Jaja, vad gör man....

Klockan är mycket och jag borde sova då jag ska upp med liten imorn, åh älsk, måste titta på henne snart!! Men sen blir det nog sängen ändå.... Godnatt!

RSS 2.0