måste säga att det gör ont att skriva det här. I armarna alltså.

Har jag sagt att jag fick MVG på sjukvårdsprovet? Nej, det tror jag bestämt inte, och skulle det vara så, så tåls det att läsas igen. Blir aldrig less på det faktiskt. Dom andra proven, samhällskunskap och historia däremot vet jag inte vad som hände med riktigt. Mest troligt går dom åt helvete. Antar jag får skylla mig själv då jag ej pluggade.

Förresten så var det över en vecka sedan jag bloggade sist, eller så är det PRICK en vecka idag? Ja, jag vet inte. Är dock inte mycket jag vet men ja.

Igår söp jag bort mina skor, okej jag glömde dom hos lollo av nån anledning, frågan är bara HUR I HELVETE GLÖMMER MAN ATT TA PÅ SIG SKOR NÄR MAN SKA GÅ UT?? visst om det är sommar och varmt, men typ vinter, snö, minus hundra ute? Lite kul var det ändå. Dock kallt om fötterna men det antar jag att alla förstår (Y) .

Idag har jag ont i varje millimeter av kroppen. Är sjukt trött också. Och hungrig. Inte ovanligt men ändå. Men som alla säkert redan har räknat ut så är jag alldeles för lat för att gå fem steg till köket och göra något ätbart. Så jag får helt enkelt försöka överleva eller något.

Godnatt, jag ska sova.

yeey.

Nu har jag just kommit hem från IL, har plockat skräp med händerna, askul! Typ det roligaste jag gjort på länge. Tjänar pengar dessutom, kan ju inte bli bättre. Nu sitter jag här och är hungrig, dock finns det ingenting att äta här och pappa ringde nyss och frågade om jag skulle komma till han och äta, men det kändes ju jobbigt att gå ända dit, måste ändå duscha och sånt. MEN VAD HÄNDER IKVÄLL? typ chilla me film å chips eller nått, asvärtttttt typ.

Nä jag ska leta nått att äta så jag kanske överlever den här dagen ändå. Herrå.

aa.

Idag var vi som läser idrott b på fortet i stan, hur kul som helst, mitt lag förlorade dock men vafan :D Sen hängde jag och älsklings frah på stan ett tag innan hennes buss skulle gå. Så nu har jag tagit mig ända hem till lilla holmsund och funderar på att plugga, eller ja, har ju inte så mycket att fundera på egentligen så fan de är bara att plugga tills jag blir så självmordsbenägen och djupt demprimerad så jag går ut och hänger mig i trädet som står på min gård. Får se om jag kanske tar mig ut en sväng ikväll, lär ju göra det så jag inte blir knäpp av allt. Lärarna vill verkligen ta livet av oss. Prov imorgon, prov nästa tisdag, prov nästa fredag. Kan ingen snäll själ döda mig bara? Skulle verkligen bara vara en stor hjälp (tänkte att det blir så mycket ansträngning för mig om jag ska hänga mig i trädet på gården, kändes jobbigt) MEN jag ser liiite ljus i den oändliga tunneln, VECKAN EFTER HELVETESVECKAN ÄR DET LOV!!!!!! (vafan ska man hitta på då?!) Nä nu är det bäst att jag tar tag i mitt liv, som inte är så mycket till liv, och pluggar.  Herrå.



Typ ge mig sommar!!!!!

yeey

Igår var det träning som förresten gick åt helvete i början, slutade dock rätt bra. Men idag är jag hemma, ont i halsen och ja, jävligt less på allt. Ska väl passa på att plugga till provet nästa vecka men det lär ju gå åt helvete det med, som med allt annat :D Det ända jobbiga med att vara hemma från skolan är att jag saknar mina bästaste Frida och Louu. Älskar dom, japp. Idag är det dessutom fredag och jag ska ligga hemma själv, då pappa jobbar natt, och ha fettvn för mig själv och feta mig med godis. FYFAN VAD SKÖNT, JA! Japp, det är så det måste bli då man är äckligt fattig. Kan knappt röra mig utanför huset. Jaja, man kan ju kanske alltid hoppas att det är någon snäll själ som kommer och besöker mig ikväll. HEHE. Nä nu ska jag bada (som förövrigt är jäävligt skönt) så jag blir alldelens ren. Sedan ska jag, typ, ta tag i att plugga. Herrå.



jävla rubrik.....

Kommer aldrig på någon jävla rubrik. Fett irriterande.

Aja skolan idag var fan chill, inte så jobbigt, eller ja, jag och Frida jobbar ju ändå aldrig så ;D Jag och älsklings Fraah, var ju som busig idag, SÅ JÄVLA ROLIGT NÄR MARIA BLIR ARG!!!!!!! Orkar inte ens skratta. Idag har skolkorten kommit också. Klasskortet och de enskilda. Ja, jag finner inga ord. Låter det helt enkelt vara, fyfan (Y). Sen så orkar jag inte ens fittsvenskan. DÖDÖDÖDÖDdödöödö. DUMMA BOK.

Nu är jag hungrig. Jätte hungrig. Jag undrar när det blir mat? Och vad? Nu har säkert mammsen hittat på något sjukt äckligt bara för att. Nä mat är fan alltid gott och all mat är god har jag kommit fram till. När man är hungrig.

JAG HAR ÄCKLIGT MKT TRÄNINGSVÄRK. Har just kommit på att jag klagar hur det än är, har jag inte träningsvärk klagar jag för det och har jag väl det så klagar jag också, kan jag inte bli nöjd?

Jaja, bäst å läsa den där cpboken. Hejdå.

RSS 2.0