åkej

Jag är godkänd i matte b. Japp, jag klarade det. Allt annat som har med skolan att göra är också avklarat nu. Tror jag. Betygen är i alla fall satta och jag hoppas jag har godkänt i allt nu. Men det vet man ju aldrig.

I natt ville jag typ dö. Ja, jag har inte sovit många timmar inte. Vaknat ungefär en gång i timmen och mått illa, haft halsbränna, haft ont i revbenen (jag säger åt henne att inte göra illa mamma men hon vill verkligen inte lyssna), gått på toa typ femtio gånger, haft foglossning = ont varje gång jag vänder mig i sängen, och magen är tung så jag orkar typ inte ens vända mig.

Om lite mindre än två veckor har det gått 37 fulla veckor och jag har tagit studenten. Jag ska då göra allt som bara går för att det ska sätta igång. Nu är jag less. Riktigt less. Inte kan jag gå normalt heller på grund av den där förbannade foglossningen.....

MEENnn nu måste man ju vara glad ändå, studenten om två veckor!!!!!!!!!1 fyfan vad jävla skönt. Att man ens klarat dom här tre åren, trodde aldrig att jag skulle överleva. Utan älsklingfrah hade det inte varit så heller! hihihihi älskar diggggggg :*

Ska typ gå och lägga mig eller nått. Hehhehe. Hejdå.

åh

Jag orkar inte ens hur less jag är just nu. Skulle helst bara vela gå och lägga mig och vakna typ... ALDRIG!!!!!!! Jävla fittskola, och dum som man var valde jag ju såklart alla jävla extrakurser så det blir dubbelt så mycket att göra.. Helst matte b, min skalle snurrar och jag har fortfarande inte löst mina fem uppgifter jag fick av fredrik. Ska redovisa dom imorgon och det är min enda chans att få godkänt i matte b = JAG ÄR KÖRD. Känns rätt surt att sumpa den enda chansen man har att få godkänt.. men jag är bara inte tillräckligt smart helt enkelt, får väl leva med det.

Ska iallafall vänta tills pappa slutar jobbet halv elva ikväll, då ska han komma förbi och hjälpa mig med dom där talen, om jag fortfarande är vaken då vill säga, jag brukar inte vara så bra på det.

Var så less när jag kom hem från skolan också så jag la mig i sängen och inte gjorde ett skit, hade inte planerat det heller och jag somnade, så förbannat jävla skönt. Dock lite skuldkänslor eftersom jag har miljarder (fortfarande) saker kvar att göra. Men jag orkade inte.

Och som om livet inte var tillräckligt jobbigt så kan jag ju meddela att det inte underlättar att jag inte kan sova på nätterna heller. Vaknar VARJE gång jag ska vända på mig, det gör så förbannat ont pga. foglossningen plus att magen vägen ton så den är inte lätt att vända med heller. Måste springa på toa minst en gång också. Såklart. Yeey vad livet är roligt.

Nä okej jag har bara en dålig dag idag, kommer väl ha sånna dagar fram tills allt äckligt skolarbete är klart alltså typ nästa vecka.. ÅH VAD KUL!!!! hihihiiif i

ska äta nu, sen fara till stan, sova lite till, sen se desperate, sen sova ännu mer tills pappa kommer sen sova igen. Bra plan, jag gillar den. ganska mycket.

japp

Jag har ont i huvudet, jag är less, jag är hungrig osv... Har gjort bort miljarder arbeten den senaste veckan, ändå har jag miljarder arbeten kvar så ingen vila här inte. Även nationella i matte b och engelska b är nu avklarad. Matten var jag tre poäng från att klara, så ska få göra nån rest och har alltså fortfarande chansen att få godkänt, hur är det möjligt? Engelskan vet jag inte än hur det har gått och jag vill typ inte veta heller, gick nog inte så bra.

Nu väntar jag på att Mattias ska komma hem och laga nån mat åt mig, jag är hungrig och alldeles för lat för att själv laga mat. Ska fortsätta med skolarbetet och sådan roligt. Sen typ dö ett tag. Hejs.

magbild!!

Var så länge sen jag skrev sist så jag vet typ inte ens vars jag ska börja. Nu känns det i alla fall som att jag har någorlunda koll på hur jag ligger till med allt skolarbete. Och jag har, tro det eller ej, faktiskt fått en hel del gjort. Har gjort klart och skickat in TVÅ historia uppgifter och jobbat mycket med projetarbetet. Dock är det mycket mycket mycket mer att göra kan ja lova. Det jag har kvar att göra dom här veckorna:
- Historiaprov
- Skriva mitt tal till nationella
- Göra nå samhällsgrejs om EU
- Skriva idrottsuppgiften
- Göra klart projektarbetet
- Läsa en bok på engelskan (jag laddar hem filmen istället..)
- Se dracula och skriva en filmanalys om den

Ja, det var nog allt. Jag har ju det jag gör i alla fall.

Igår var jag och köpte en barnvagn, hur nice som helst och det känns riktigt bra att äntligen tagit tag i det där. Mormor betalade snäll som hon är och jag fick över massa pengar att köpa annat för. Så jag och matte ska ta och fara å kika på nå kläder å grejer som behövs den första tiden. Måste också fixa ett skötbord, bilbarnstol och sådant roligt. Idag är man ledig, imorgon med. Då ska jag och Ida på stan och köpa studentklänning. Också ska vi kolla på lite bäbiskläder bara för det är så himla skojj :].

På föräldraträffen i tisdags pratade vi om att föda. Jag har typ inte ens tänkt på att jag faktiskt snart ska klämma ut den där. Vi fick i alla fall prova olika grejer som våran partner kan göra när vi har värkar och ont och sådant. Det bästa måste ju nästan vara att barnmorskan sa att man bör ha med sig en belöning. Ja, jag gillar belöningar och har redan bestämt att det ska vara choklad! Efter varje värk och vi håller på att ge upp så ska vi få vår belöning för att orka fortsätta. Haha, ja jag gillar det. Choklad kan få mig att fortsätta hur länge som helst. Hehe typ.

Min foglossning har inte blivit allt för mycket bättre. Det kommer stunder då jag har så förbannat ont och jag vill typ lägga mig och dö eller nått. Förut gick det över helt efter ett tag men nu gör det ont hela tiden när jag går. Inte så att jag inte kan gå men det är inte precis bekvämt att gå och om jag fick välja skulle jag helst inte gå, bara så lite som möjligt. MEN klådan är ju fan nästan värre ibland. Jag kliar sönder mig själv, magen, armar och benen är det värst på. Jag får typ inte klia mig längre... Får sår som svider. HUR KUL ÄR DE DÅ????!!

Annars har jag idag gått 33 fulla veckor, yeey.


Nu jag ska vänta på att mattias ska höra av sig och medans ska jag jobba med projektarbetet. Och jag gör det faktiskt den här gången, inte bara säger att jag ska göra det.. :D

:D

Föräldraträffen igår gick väl bra. Var typ hur många som helst där. Nästa gång är på tisdag då vi ska prata om att föda, typ prova olika förlossningsställningar eller va de va :P. Gången efter det är det besök på förlossningen sen är det bara en träff till och det är om amning tror jag. Men ja, blir säkert bra.

Nu har jag kommit hem från specialist mödravården efter ett ultraljud. Allt såg normalt ut och hon väger 1884 gram tror jag det var så hon är ju inte jätte stor men det är ju inte jag heller så de är ju lika bra :P. Efter det fick jag prata med en läkare. Han sa lite olika saker det finns som kan hjälpa mot foglossningen, bla nå smärtstillande om det stör min nattsömn. Och ja, jag är vaken på nätterna, springer på toan och sover väldigt oroligt men jag vet inte vad det beror på, om det är därför, känns inte som jag har jätte ont då iaf. Men Ska till barnmorskan om ett tag också då jag ska prata med henne om det. Sen ville även läkaren att jag skulle ta två järntabletter om dagen, men nu var det ett tag sen dom kollade mitt blodvärde så barnmorskan ska göra det idag.

Sen ska jag fara tillbaka till mattee, vad vi ska göra ikväll är dock oklart. NU ska jag däremot typ jobba lite med projetarbetet........... vill inte, orkar inte, kommer inte göra det. hehe men jag ska ändå försöka. typ skriva en rad eller två så kommer jag känna att jag gjort hur mycket som helst! :D. ska göra det nu, hejs.

hih

Så förbannat skönt att vara "ledig" idag. Kan ju lova att jag ligger i sängen just nu och det är fan inte dåligt härligt. Ska snart ut med hunden sen fara till mamma och sånt. Klockan tre börjar den första föräldraträffen. Undrar vad vi ska göra. Tror det är bara att prata om typ två blir tre eller vad de nu stod... Ja, tur jag har mattias med mig :). Hade ju aldrig i livet farit själv kan ja lova :o. Annars är jag i vecka 32 idag och imorgon har jag ultraljud halv elva sen kvart i två är det dags för barnmorskan igen. Jag hoppas att svaren från leverproverna har kommit och att dom ser okej ut. Jag har just kommit på också att jag faktiskt KAN föda om fem veckor utan att det är för tidigt, ändå, FEM VECKOR!!!!!!!!!!!! Annars är det ändå bara åtta veckor kvar tills det är beräknat!! Jag typ dör. Ändå är jag inte nervös alls för förlossningen. Är typ mest nervös för att jag måste komma på ett namn :P.

Men jag är så sjukt taggad och jag längtar hur mycket som helst efter det lilla livet. :]

Har också insett hur jäääääävulskt mycket det är i skolan dom fem veckor som är kvar! Och det värsta är ju att jag faktiskt inte ens gör nått åt det.. Kan och borde ta tag i saker men jag orkar inte :p. Ska göra det nångång, för om tre veckor sätts betygen så ja..

Nä nu ska jag ta mig ur sängen snart.. kanske. Hehe hejdå.

NEJ jag är inte avis på dom som just nu sitter på flyget till stockholm för att sen fara till ITALIEN. Nej!!!

ajjjjj

Ja jag blev inte hemma speciellt länge, matte kom på kvällen och sen for jag hem till han igen och jag är fortfarande där. Dock helt ensam nu då han är på jobbet... Igår hade jag sovmorgon och det var skönt, jag tog mig alltså till skolan. Kan säga att det var sjuuuukt ovärt. Räknade två tal på matten, var allt som hanns med, sen så slutade vi. Idag däremot lyckades jag ej ta mig dit då jag inte ens kan ta mig på toan själv. Imorse fick mattias hjälpa mig till och från toan för jag har så förbannat jävla ont i fittbenet. Ge mig en rullstol!!!!!!! Jag har aldrig kännt mig så handikappad och det är inte roligt kan jag meddela. Jag tror inte heller att det kommer bli bättre dom veckorna som är kvar då det redan börjat så bra... Jag behövde verkligen fara till skolan idag, hade lovat älsklingsfrida och allt. Dessutom missar jag engelska nationella. INTE OKEJ!!

Lyckades just så pass ta mig till datorn, jag undrar hur jag ska ta mig härifrån till sängen nu bara...
Och som om det inte räckte med foglossning så har jag ju självklart sjukt ont i halsen och är jävligt tät i näsan. Yeeyyy. Imorgon SKA jag till skolan om jag så ska krypa dit.. Okej där ljög jag, men serri så vill jag dit och jag måste. JÄVLA FOGLOSSNINGGGGGGG.

Föräldraträff på torsdag, ultraljud (:D) på fredag och sen barnmorskan på fredag också. Ja nu vet ni vad som händer den närmsta framtiden. Och jag kom just på det själv också.

Hehe hejdå.

(:

Har nästan nyss kommit hem från matteboy och har hunnit mysa lite med lillvalpen som föddes i morse :] Huur söt som helst! Snart får jag dessutom en alldeles egen liten valp att mysa med (; Japp, 31+3 idag och det går ju fort! Imorse hade jag sammandragningar och det gjorde en aning ont, drygt. Men ja, man överlever då man vet vad som väntar ;D

Idag funderar jag på att ta tag i mitt liv, typ skolan och göra saker men jag vet inte det.. Känns så jääävla jobbigt så jag tror jag skippar det idag, tar det nog imorrn istället, ska inte göra ett skit på min lediga dag.

Jag har nu dessutom börjat ta två tabletter järn om dagen istället. Eller ja, jag gjorde det igår och jag ska göra det idag också. Känner mig så sjukt trött, blek och nu börjar jag också få sår, typiska tecken på järnbrist, precis som sist jag hade det, så nu ska jag skärpa mig. Har inte varit allt för duktig på att ta dom där tabletterna några dagar och det känns så nu jävlar ska jag må hur bra som helst. Får väl se ikväll om det hjälper nånting. Kan ju hoppas det :D.

Ingen bild idag iaf, orkar inte ta nån, är typ ingen skillnad heller men de är de väl ingen vecka hur som helst men ska ta om typ en vecka eller så bara för att ;P. så hejs.

RSS 2.0