hahah roligt :D

Hahahaha alltså jag orkar inte dagen!!! Jag har skrattat åt precis ALLT! Skrattar nu så jag gråter men har inte en aning om varför!!! :D :D :D

Igårkväll kunde jag inte sova, somnade kring halv två kanske, vaknade vid fyra och längtade tills kl skulle bli kvart i 6. Halv 6 gick det bara inte mer, jag klev upp :D Klädde på mig typ vanliga kläder, (kläder ej gjort för snöstorm). Jag tittar aldrig heller ut på morgonen så när jag skulle öppna dörren flög den bara upp och jag fick typ en chock, var ej redo för det och jag ville bara lägga mig igen. Men nej jag hade ju brottom till bussen också (som vanligt fast att jag verkligen planerar så jag ska gå i tid..) så jag var tvungen skynda mig lite men hahahah orkar inte... blåste helt ärligt bakåt och jag kämpade för att ta mig över gatan innan jag skulle bli påkörd men tog typ fem minuter innan jag kom över! HahahHAhHAHah så jävla roligt!!! :D

Nu har jag iallafall kommit hem och det är hur skönt som helst. Ikväll ska jag knappast röra ett finger utanför dörren i detta väder. Får vara nog för idag kan jag tycka. Har ändå skrivit fetaste lappen på uppgifter och prov dom närmsta veckorna så jag har ju det jag gör iallafall. Blir inte sysslolös, dock så undrar jag hur mycket av det jag faktiskt kommer att göra :P HAhahHAhaha jag är glad men jag vet inte varför. hahaha kan inte sluta skratta!!!! :o Har väl nått fel eller nått men det är fan värt det!

Nu har också foglossningsbältet kommit (Y). Har dock inte ont för tillfället och inte heller haft det på några dagar nu men jag kan lova att det kommer komma tillbaka. Det där var bara början, det är kring vecka 18 det börjar på riktigt. Haha, kul att jag är där imorrn. Måste dessutom lägga upp en ny bild på gomagen ;) Känner som sagt en hel del sparkar nu, men det är nog bara jag som kan känna som än så länge, men när som helst kommer man även kunna känna utanför. Yeeey :D

Nej, bäst att ta tag i nånting! hihi hejdå.

hihihi

Nu har jag kommit hem och fått håret fixat. Tack emeliee, det blev hur bra som helst! Mest skönt var det att få sova ut imorse! Och nu är det bara en vecka kvar till ultraljud! Jag har inte tagit mina tabletter än har jag kommit på, tog dom inte igår heller, tror jag måste skärpa mig. Men det är fan lätt att glömma, är ju inte precis van att stoppa i mig flera tabletter om dan...

Förövrigt så är jag fortfarande sjukt förskyld och känner mig febrig så det blir inget ansträngande ikväll heller. Kanske ta tag i projektarbetet lite. Får väl se om ja orkar, lär inte hända.

Nu är jag hungrig (igen) så ska väl äta nått :D

:D

Ja, igårkväll var smärtan inte att leka med och jag fick sova med en kudde mellan benen som tydligen ska underlätta, jag vet inte jag. Kan ha gjort det för sov ändå rätt bra. Idag är det mycket bättre även om jag känner att det fortfarande gör ont. Och mamma har tänkt köpa ett stödbälte åt mig, VAFAN JÄVLA HANDIKAPPAD!!!! Men hjälper det mig att klara av saker så visst... Ska helst inte gå i trappor heller, vilket verkligen inte går att undvika. Sen finns det även annan hjälp man kan få (dock inget som botar eller tar bort smärtan helt, men som underlättar saker och lite ont). Så jag ska till barnmorskan nån dag och få hjälp med det där. Jag hoppas att det håller sig på den här nivån ett tag nu tack.

Annars har jag och malin varit ute och härjat i holmsund ett tag idag ;) Och ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Ska se en film eller nått nu, herråå.

WOHO KUL!

Jag är fast! Japp, jag är fast i min egen säng. Har foglossning och det gör så förbannat stört ont och går inte att beskrivas. Tar mig ingenstans och att vända sig är ju helt uteslutet för tillfället. Jag hoppas verkligen att det blir en aning bättre snart så jag kan gå och äta eller nått. Kommer dock måsta dras med det här ungefär hela graviditeten och bara tanken gör mig självmordsbenägen. Kommer vara sängliggande ungefär fem månader med andra ord. Nej, jag måste kämpa mig till och från skolan varje dag så det här har jag ej tid med!!

Och sen så kan ju gärna Frida min älskling bli frisk igen!!!!! :*

Nu ska jag göra nått, jag vet inte vad, VAD KAN MAN GÖRA NÄR MAN KNAPPT KAN ANDAS PÅ GRUND AV SMÄRTA?? Nä precis, bra fråga. SÅ, BYE :)

jävla tabletter...

eh ja jag är ju väldigt aktiv på att blogga. OCH NU RINGER EMELIE! hihih .. (typ en kvart senare) NU har jag pratat klart med min emeliee. Dom senaste dagarna har jag känt en del aktiviteter i magen, yeey, livlig en tror jag. Ultraljud om två veckor!!! får se då vad det är för en liten en :]

Idag fick vi sovmorgon då vi skulle va i stan kl 10. Jag och frida var hos mig i holmsund och hade tänkt ta tio i nio bussen till stan men näää satans bussjävel var tidig så vi missade den. Då satt vi kvar i typ 20 min och väntade på nästa (vi orkade inte gå hem igen). Kallt och drygt. Plus att den bussen var FULL och sen. Men vi kom fram tillslut. Fick ju tårta iaf, kan ju inte blir bättre. Var hemma typ kvart i ett, HUR SKÖNT SOM HELST!!!!1 Ska typ sova nu eller nått.

NÄä jag kämpar med att få ner den förbannade järntabletten. Hur stor som helst är den... vill inte, vågar inte. Jag är knäpp mest troligt. Ligger just nu och tittar på den, tror ej jag kommer lyckas få ner den än på ett tag iaf... Och som om inte det räckte måste jag trycka i mig nå jävla kalktabletter också!!!

Bäst att plugga nu.. typ.



fint!

Idag var jag hemma från skolan. Japp det var skönt. Jag var istället hos tandgygienisten. Hon bara pratade på om vad jag ska äta och inte äta osv. Jobbigt. Frågan är om jag kommer klara det? Dessutom har jag sedan ätit gomiddan med fridas familj. Och jag blev mätt. Nu ligger jag i sängen och jäser, är dötrött så.. VARFÖR SOVER JAG INTE???!?!! Kanske ska göra det snart eller nått.

Vecka 16+1 (idag) yeey, jag älskar min mage. Eller kanske den som är där inne :]

JÄVLAMELLANSLAGorkarbryyyyyyyyyymig

Jag sitter just nu på skolan med min älskade frida SOM JAG ÄLSKAR MEST I HELA VÄRLDENNNNNNNNNNN HEHEhhehihihi pussss. Vi har låst in oss i datarummet, hihi busigt. Vi har haft rast i en halvtimme nu, bara en halvtimme kvar sen matte med nån Mikael, VI VILL HA FREDDI!!!!

Jag har typ varit hur duktigt som helst dom senaste dagarna och tagit tag i mitt liv, typ skolarbete och sådant roligt. Har dock gått bra och jag har blivit klar med hur mycket som helst känns det som. Även träning har jag hunnit med med frida, var inte så jobbigt som jag trodde det skulle vara efter flera veckor utan träning. Igår for jag också förbi en sväng på gymnastiken för att säga att jag inte ska träna nått den här terminen. JAG MISSAR RM I JÄRFÄLLA, sundsvall och massa annat kul. Jag vill typ gråta. Ska nog göra det sen, inte nu dock. Måste spara krafter så jag orkar innan lunch för det är en utmaning kan jag lova. Äpplet jag nyss åt hjälpte inte så mycket, har två till men dagen är lång och jag måste överleva hela den.

FUCKING JÄVLA MELLANSLAG!!!! Ska aldrig mer ta den här datorn, mellanslag är helt cp och det blir drygt att skriva SÅ HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅ!!!

hihi

fan va tiden går fort, på måndag (om två dagar) börjar skolan!!!!!!!!! NOO JAG VILL INTE JAG ÄR INTE REDO!!! Och nu är kl typ halv två och jag vaknade för en timme sen. Det är dessutom hur varmt som helst ute idag för dom som missat det. Inte för att jag varit ute men det finns termometrar nu för tiden och min här hemma i holmsund visar på 0 grader! Så varmt har det inte varit på länge kan jag tillägga. Fast det lär väl vara någon slags tillfällighet och övergå till minus 30 om några minuter eller så. Får väl hoppas inte. Ikväll har jag tillgång till pappas bil heela kvällen, hur underbart är inte det då??! Typ ta sig nånstans, me love.

Igår var jag hos barnmorskan kl åtta på morgonen. Själv kan jag tycka att det var en aning tidigt men jag vet inte? Jag tog blodprover och grejer, pratade och sånt vilket inte är så svårt så det gick alldeles bra och jag kunde fara hem och sova efter en timme. Sov dock typ hela dagen sen och somnade kring halv fyra inatt men ändå. Känns dock inte allt för bra så här inför skolstarten och sånt. Dessutom har jag typ ungefär miljoner saker som jag skulle behövt göra på lovet. FÖR SENT! Jag har gjort det igen, jag har skjutit upp saker och trott att allt ska lösa sig och att jag inte alls kommer behöva jobba ihjäl mig sen, FELELFEL. Nu är jag äckligt stressad över allt, igen.

JAjaja, orka herrå.

RSS 2.0