less

Varför säger man på en telefonsvarare "just nu har vi inga tider, var vänlig försök igen senare"......... okej visst, man försöker senare. Och senare. Och senare. Och ännu senare. Får man nått svar? NEJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Får veta sen av mamma att man bara kan ringa innan kl nio på morgonen. VARFÖR SÄGER MAN INTE DET DÅ????!?!?!1 "Telefontiden är mellan klockan 8 och 9" OKEJ DÅ VET JAG!!! ååååååååh orkar inte ens hur mycket pengar jag slösat bara på att ringa dom i flera dagar redan!! Nu ska dom äntligen ringa upp om en halvtimme typ. yeey, jävla vårdcentral. Har aldrig nånsin gillar dom. Och nu kommer dom måsta sticka Tilda. OCH DOM ÄR SÄÄÄÄÄÄÄMST! Om inte förlossningen hade varit dum i huvet hade de redan varit klart. åååh.

Tilda vaknade halv åtta och jag gav henne mat. Efter det brukar hon alltid somna om igen tills typ klockan 10-11 nångång. Nu vill hon bara skratta så jag satte henne i babysitern bredvid mig så nu sitter hon där och skrattar samtidigt som hon tittar på tvn ibland. Haha rolig.

Har slutat amma för tillfället också. Har inte ammat sen i fredags, snart en vecka sedan..... åh drygt. Kommer bli jobbigt att få igång mjölkproduktionen igen sen. Tilda har ju haft torsk och nu har det kommit på mina bröst så de gör jätte jätte ont att amma. Jaja, Tilda äter ersättning så länge och det börjar bli mycket bättre i hennes mun så förhoppningsvis försvinner det från mig också snart!

Varför är Tilda så pigg nu för? Jag förstår inte. Söt är hon i alla fall.

Idag är det väl ingenting planerat. Ska typ bara vara hemma. Kanske tar vi oss en promenad i det fina vädret (?). Har ej tittat ut än.

Nu pratar Tilda med mig så ska väl prata med henne också (; hejjss.


tildis

Igår var det inte lika lätt att få Tilda att somna, kan bero på att vi gav henne mat så tidigt och hon är inte van att sova då. Men tillslut så somnade hon i sin säng utan att jag behövt gå runt med henne. Skönt. Imorse vaknade hon kl 6 och var hungrig. Ja, jag sa att hon skulle vakna en timme tidigare eftersom hon fick mat en timme tidigare igårkväll. Menmen, Mattias skulle upp då i alla fall. Sen var det svårt att få henne att somna igen men hon gjorde det till slut ändå och sov till tio. Då klev jag upp, fikade och sånt sen ville även Tilda kliva upp.

Ikväll är det träning och jag ska på den! Har inte känt mig så frisk dom senaste dagarna. Ganska drygt att ta hand om en bebis samtidigt som man själv är dålig. Jaja, är man mamma så är man!

Mattias är på jobbet och Tilda är ovanligt grinig idag. Har precis fått henne att somna men vet inte hur länge det håller i sig. Nu är Sara och Vanya på väg hit! Det blir ju trevligt. Får väl se vad vi hittar på.

Och hon är min! :*

torsk på tallin..

..är ganska bra. På tal om torsk så har Tilda fått torsk. En svampinfektion i munnen. Mmm härligt. Det ska i alla fall tydligen gå över av sig själv så det är ju bra. Finns vissa saker man kan göra för att skynda på, ska göra det idag.

Idag ska vi ta en fika på stan med emelie! Var såååå länge sen vi sågs, det blir kul. Vi hade i alla fall tänkt att GÅ dit, såklart bestämde jag det innan jag ens tittat ut idag. Ångrade mig ganska snabbt när jag såg att det typ spöregnar. Blir nog bilen ändå. Sen ska vi fara och handla några saker bara.

Nu sitter Tilda här bredvid mig i babysitern och är ganska nöjd! Ny blöja, kläder och sånt. Kan ju inte bli bättre. Japp, i natt sov hon som vanligt från kl 23 till 7 imorse och sedan sov hon igen till kl 11. Typ ganska skönt :D.

Ska göra mat åt henne nu så hejss.

Tidning!

Nu har Mattias varit ledig två veckor och igår var första arbetsdagen. Jag är alltså numera ensam och övergiven på dagarna igen. Tråkigt. Jag har ju alltid Tilda men hon säger inte så mycket. Jaja, jag överlever nog, hon är rätt snäll nu mera! :D

I två veckor har hon sovit heeeeela natten, från kl 23 till 7-8 för att vakna och äta sen somna om igen till 11. Inte allt för oskönt. Dessutom har hon börjat jollra väldigt mycket. Jätte gulligt! Växer gör hon också. Var på BVC idag. Nu väger hon 4980 gram och är 59,1 cm!!! 2 månader har hon fyllt också i förrgår. Stor flicka börjar hon bli.

I tisdags var vi och fotade oss för tidningen så idag är vi med!!!Nu har jag fått Tilda att somna i babysitern och hon verkar sova riktigt bra. Skönt för mig, jag har träningsvärk....

Vad händer ikväll?? ja jag vet inte, kanske en sväng förbi Sara.

ont i kroppen

Igår var jag på gymnastikträning för första gången på typ evigheter. I ungefär nio månader har jag knappt rört mig en millimeter och igår blev det inte direkt mjukstart som jag planerat. Men det var det bästa och roligastejag gjort på flera månader typ. Sjukaste härligt men ajjjjj jag har ont i kroppen idag. Det var det värt!!!!!!

Idag har jag inte planerat nånting alls, såååå skönt. Jag och Tilda ska bara vara hemma. Mattias jobbar dessutom bara idag sen är han ledig två veckor. Yeeyyy.

Åh vad jag älskar.


Nu ska jag se lite vampire diares. hejs.

RSS 2.0