onsdag

Jag är arg. Ja det är jag. Men vad göra? Bara bita ihop och låtsas som att allt är bra och jag är hur glad som helst!!

Imorse vaknade Tilda klockan halv fyra och ville sedan inte sova mer.. Haha ja det var ju kul :P. Trött som jag var så gjorde jag allt för att hon skulle sova igen. Jag gav henne mat, bytte blöja, hon fick titta på tv en stund, leka lite men nää inget hjälpte!!! Halv sex ungefär så somnade hon äntligen efter att jag burit henne en stund igen :P. Då sov hon till nio och då klev vi alla upp och nu har vi varit vaken sedan dess. Eller ja, Tilda har ju sovit en stund också men jag har däremot inte kunnat sova igen.

Idag ska vi inte göra nånting alls, Tilda har fått på sig riktiga kläder men jag sitter här i soffan (i stort behov av en dusch) med myskläder och nu såhär efter att Tilda har fått lite gröt så ska vi mysa ner oss i soffan och titta på DH!! Jätte bra dag tycker jag.

27 december

Min julafton var himla bra. På dagen for vi en sväng till Mattias pappa för att äta lite jullunch och sedan for vi vidare till växtholm och hans mamma där allt folk var. Vi såg kalle anka (såklart!) och sen åt vi god mat!! Fina julklappar fick vi också :).

Jobbade i lördags och igår, har bara gått bra och nu har jag tjänat lite extra pengar, känns ju inte allt för dåligt :P.

Fyller år om 10 dagar, frågan är vad jag ska önska mig nu då................ och vad händer på nyår?? ja, säg det.

Idag ska jag och Tilda ta oss en sväng på affären och sånt roligt. Blir inge mer än så idag. Har bilder från julafton men orkar inte lägga in dom på datorn just nu. Gör det sen.. :P.

onsdag

I natt sov Tilda som en stock hela natten fram tills klockan fem och då var det dags för mig att kliva upp. Började jobba klockan 7 och när jag slutat klockan 14 for jag till holmsund för att hämta hem min bästa dotter. För förbi pappa en sväng också och hälsade på, och han fick köra hem mig sen, jag orkade inte köra skruttvolvon :P. Tycker ju inte heller om att köra då det är så snuskigt halt!!

Jaja, vi kom hem och mattias har varit på jobbet hela dagen och heela kvällen! Jag trodde jag skulle bli ensam men då helt plöstligt plingar det på dörren och där står Petra, Sara och Ida. Yeey, tur jag har så snälla vänner!!!! (L) Dom kom med julklappar åt Tilda och nu har hon på sig en fin rosa ny pyamas som hon älskar :D. TACK :D / Tilda. OCh det var jätte kul att dom kom förbi en ensam själ som jag var!

Nu ska jag ge Tilda lite kvällsfika ;) Sen ska hon nog få sova för hon är vääldigt trött. Sen ska jag också sova :D

tisdag

Dagen började med att jag både jag och Tilda försov oss lite. Vi vaknade klockan 10 och skulle vara på bvc 10.45. Kan lova det blev stressigt då Tilda skulle få en ren blöja, kläder på sig och mat på en halvtimme.. Men det gick och vi hann, fick vänta en stund där också då det var några där inne som tog tid på sig :P. Tydligen så var det läkarkoll idag vilket jag helt hade missat och dessutom var det vaccination. Tilda var på bra humör ända tills läkaren och sköterskan stack en nål i vardera ben samtidigt. Då blev livet inte lika roligt längre. Tur det går över fort :P.

Sen vi kom hem har det inte hänt mycket. Vi har slöat framför tvn och bara myst. Nu väntar vi på att pappa Mattias ska komma hem, vi saknar honom då han alltid är på jobbet :P. Ikväll händer inget speciellt heller, jag jobbar imorrn så får väl se om jag kanske tar och lämnar Tilda hos mamma imorgon bitti, orkar nog inte fara dit ikväll och sova där, Tilda brukar ju inte sova så bra då hon är borta...

Nu börjar jag bli hungrig så ska väl kanske ta och göra nån mat...

Det bästa jag vet.

måndag

I fredags var jag bara hemma med Mattias och Tilda. Ida och hennes Toba kom förbi en stund och sedan myste vi bara framför tvn. I lördags var det dags för tvillingarnas dop! Det var fint. Och fikat vi fick efteråt var ju inte så ofint de heller ;D Igår hade jag delad tur och trots att Tilda inte sov på natten så kämpade jag mig upp för att jobba dom där 10 timmarna. Det var välbehövliga pengar jag drog in och på torsdag kommer golönen!! :D Och tur som jag har så har jag världens bästa pappa som skjutsade mig till och från jobbet på kvällen då jag inte ville köra i detta väder. Inte så dumt! Dock så ringde jag halv nio (fick sluta tidigare) och eftersom han redan var i sävar och han skulle komma och hämta mig på en gång så jag gick ner och bytte om, satt där och väntade 10 min och tänkte att nu måste han vara här snart så jag gick ut i kylan och snöstormen. Han var inte där. Jag väntade. Och väntade. Till slut hade jag väntat 30 min ute och höll på att frysa till döds så jag ringde och hörde vars han var. Han hade glömt bort mig................................ aaah så jag kom inte hem så mycket tidigare ändå...

I natt har Tilda sovit bra och vaknade inte förren halv åtta första gången imorse! Skönt!!!! Idag blir det inte heller mycket planerat. Inte ut i detta väder iaf. Skulle behövt köpa några sista julklappar men det får vänta. Kanske tar jag tag i lite städning här hemma... Men ikväll ska jag fara till vår gamle tränare och mysa med alla gamla gymnaster! Blir nog trevligt. Mattias blir hemma med Tilda :P.

Nu sover Tilda så jag ska nog ta och städa lite..

!!!

Blev inget jobb idag. Tilda skrek hela natten så när mobilen ringde klockan fem imorse så var jag inte allt för taggad på att bege mig ut i detta hemska väder, trött som jag var. Jag fick ringa och sjukänmäla mig helt enkelt. Fortfarande trött men nu har vi kommit hem igen från min mamma och det är ganska skönt att vara hemma.

Blir inte mer än så idag.

Nu ska jag nog se lite tv och mysa i soffan med världens goaste Tilda.

Onsdag

Igår var jag och Tilda hemma och myste tills det var dags för oss att åka till holmsund och lämna av Tildis vid typ ett. Jag fot vidare till sävar och började jobba klockan 14. Nu har jag fått delegering!!!! Jag och Ewa jobbade kvällen och det gick jätte bra men som vanligt så ska det ju alltid hända nånting som gör att man blir försenad, ja, tjugo över nio var väl klockan då vi kunde gå och byta om och fara hem. Jaja, gick ju bra tillslut :P. Drömde dock hemska drömmar i natt om att jag glömde och ge medicin till en boende så hon typ dog eller nått. Haha ja, jag har ett test jag ska göra här hemma om läkemedel och insulin. Har dock delegering nu ändå.

Förresten så sökte jag typ drömjobbet igår. Eller ja, jag vill ju inte vara fast på äldreboende resten av mitt liv som så många andra som jobbat där i 50 år............. näää jag såg att dom sökte undersköterskor till akutmottagningen på sjukhuset, kan lova jag var där och sökte!!!!!!! Dock är det heltid men det löser sig. Kändes som roligt att försöka iaf! :D

Lillan somnade halv tolv igår och sov till fem imorse då jag gav henne mat, hon somnade sedan om till klockan 10 typ så det var ju inte allt för dumt :P. Nu har hon fått en ren blöja och busat av sig så nu blev hon trött igen :P.

Idag kommer Malin och det blir ju trevligt med nått sällskap. Imorgon jobbar jag ett kort pass, 7-12 och på fredag 7-16. Iaf om mamma kunde vara barnvakt, måste ta reda på det typ...... NU!!! Ledig på lördag för då är det dop för tvillingarna! :) Sen på söndag jobbar jag delad. Ja det blir nog bra.

Nu ska jag nörda lite sen göra mig iordning och städa lite kanske innan Malin kommer så hon inte blir skrämd och vill fara härifrån :P.

lucia

Ännu en måndag är här. Helgen har varit bra. I fredags var det klassfest med klassen från högstadiet, det var kul. I lördags var Mattias och mekade med hans bil en stund på dagen så jag och Tilda var bara hemma och väntade, när han kom hem for vi till hans mamma och käkade middag, asgottttttt. Igår fick vi myyycket gjort. Jag klev upp ganska tidigt tillsammans med Tilda medans sömntutan Mattias fick sova vidare en stund. När han vaknade så for vi och handlade en del grejjer som en strykbräda, strykjärn, julgran och grejjer till granen. Så nu har vi klätt en gran också! :D.

Igår somnade Tilda klockan nio och sov ända fram till klockan 5 imorse. Jag gav henne mat och trodde hon skulle somna om. Ja, trodde........... Nääää inte ville hon sova inte så jag hade inget val än att kliva upp med henne. Satte mig och såg tv en stund medans Tilda fick sitta i babysitern och pjollra på bäst hon ville :P. Till slut blev hon trött och jag kunde lägga mig igen typ vid halv sju på morgonen sådär lagomt trött.

Nu har hon lekt en stund och nu somnar hon ser jag just :P. Själv ska jag till tandläkaren klockan halv fyra så jag hoppas att pappa kommer och är med Tilda, blir lite jobbigt att släpa med henne dit då hon bara kommer skrika medans jag ligger i tandläkarstolen och inget kan göra.... Haha jaa, och så är det sista gången gratis för min del. Jippi.

Lite bilder;

En söt pepparkaka!



Pepparkakstrion, en ledsen kusin också :P.

Vi myser.

Vår fina julgran :D



Torsdag!

I natt har både jag och Tilda sovit som stockar!!! Tilda somnade vid halv tolv och jag somnade strax efter. Sova gjorde vi ända tills halv 9 imorse då Tilda bestämde sig för att det var dags för mat och sedan ville hon inte somna om. Nu ligger hon dock i babysitern men några filtar och myser, är på väg att somna igen, inte stora ögon där inte! :P

Idag ska jag ta tag i städningen här hemma, ser förjävligt ut just nu :P. Då både jag och Tilda är sjuka, har varit sjuka så är det ingen som gjort det. Nu är jag dock bättre så jag tar tag i det idag. Dessutom hoppas jag på att min älsklings frida kommer idag. Då blir det en prommis till affären och handla grejer till julbak! (L)

Nu har ögonen gått igen på min lilla älskling så jag ska sitta här och nörda en stund innan städningen!

8 december

Nu har jag äntligen fått hem min älskling!! Som jag har saknat henne idag då hon har varit hos mormor! Men skönt var det då jag bara har slappat idag och blivit lite friskare. Måste ladda batterierna för Tildis är sjuk, vilket innebär att natten inte blir så bra. Men nu har jag fått några tips och köpt näsdroppar så nu hoppas jag det ska bli bra så hon kan andas i natt! Annars ska jag ringa bvc imorgon igen så får någon läkare kolla på det då det kan vara nån infektion tydligen...

Jaja, mamma mår bättre nu iaf så det känns bra, är dock hemma från jobbet imorrn också och satsar på att jobba på fredag istället! Och imorgon så kommer nog älsklings frida och hälsa på. Då blir det julbak! (L)

Nu sover Tilda så sött, men tät låter hon minsann! Mattias är på jobbet ännu och fixar med hans bil så är helt ensam och har varit det hela dagen!! Men snart kommer han nog hem :).

Nu blir det soffmys!!!!

Mitt hjärta!!

sjuka

Ja, här är både jag och Tilda förkyld. Själv har jag feber och är äckligt tät i näsan. Tilda nyser och hostar som en tok och snoret bara rinner. Känner dock inte att jag har tid att vara sjuk. Det har man aldrig när man är mamma. I alla fall så var pappa jätte snäll och kom förbi en stund idag för att hjälpa mig lite då jag inte har någon ork till nånting alls. Nu är det dock bättre jämfört med i natt. Inte roligt. Det halsonda är i alla fall borta.

Pappa har hjälpt mig köra igång lite tvätt, som förövrigt inte var så lite....... Så nu måste jag bara hämta upp det senare. Sen ikväll ska vi äta på kina, ganska gott!!!!!1 Hoppas jag mår lite bättre då så jag orkar. Jobbar ändå kväll imorrn så måste bli bättre!!

Nu sover Tilda som en stock efter att ha varit vaken vääldigt länge nu på dagen. Jag borde också sova men jag mår för dåligt för att ens kunna sova.....

Blir nog tvn nu.

6 december

Igår skulle jag jobba delat tur. Nepp, det ville inte bilen. Han bestämde sig för att lägga av på vägen dit. Jag tog mig hem igen och fick snällt ringa till jobbet och säga att jag inte tog mig dit. Kvällspasset tog jag iallafall på mig och jag fixade skjuts. Men biljävlar. Lika bra att inte ha en bil typ. Ska alltid vara någonting som är fel. Jaja, nu funkar den iaf igen.

I natt hade jag världens chans att sova en HEL natt. Tilda somnade i mitt knä igår framför tvn. Hur ofta händer det? Nej, aldrig. Jag la ner henne i sängen och hon sov sedan dess och rörde sig knappt en millimeter under hela natten. Åh vad skönt att sova. Hur kunde jag tro att jag skulle få sova hela natten? Varför skulle jag ha en sådan enorm tur? Ja, det är ingen som vet. Klockan fyra vaknade jag. Inte av Tilda (hon sov ju som en stock). Vad kan jag ha vaknat av då undrar ni? Ja, det ska jag tala om. ONT I HALSEN!!!!!!!!!!!1

Så idag mår jag skit med äckligt tät i näsan, slem i halsen (som vanligt dock) och jääääääääävla ont i halsen. Värt. Hihi himla kuligt, japp. Men vad ska man göra? Man kan ju inte ge upp livet och sluta vara mamma för det. Tilda bryr sig inte en sekund om att mamma mår dåligt. Tur hon är ganska snäll ändå!

Bebis sover så jag ska nog också sova.

3 december

Inatt har jag sovit mycket bättre, även Tilda då också. Dock fick jag bära henne ganska länge igårkväll och jag tror nog att min rygg pajjade lite..... Blir ju inte bättre heller av att ha ett jobb som tär på ryggen. Jaja, det är bara att bita ihop!

Jag är faktiskt riktigt taggad på att jobba i helgen. Börjar med ikväll. Börjar klockan tre så ska bara lämna av Tilda på älsklingens jobb då han lix slutar klockan 3.

Igår bjöd pappa oss på middag på allstar då han fått nått presentkort från hans jobb och jag kan meddela att maten inte var äcklig iaf. Tror vi alla sprängdes lite grann.

Nu blir det en snabb dusch medans Tilda sover!

2a december

Vilken natt! Ja, vi höll Tilda vaken hela kvällen igår för då sover hon bättre. Brukar iaf...... I natt vaknade hon kring två och jag gav henne tutten som vanligt. Nääääääää inte hjälpte då det. Jag stoppade in tutten typ en halvtimme sen gav jag upp och bar på henne en stund. La ner henne men det hjälpte inte heller.. Fortsatte ge tutten men nej gick aldrig. Bar henne en stund igen men funkade inte heller. Halv 4 gav jag henne mat, hon åt men tror ni hon ville sova sen då?? Nej. Gav henne tutten igen några gånger och till slut somnade hon. Vet inte alls vad klockan var innan hon somnade men jag anar att den inte var allt för mycket på morgonen. Som tur var så hade jag sjukt mycket halsbränna så jag hade ändå inte kunnat sova. Haha tur i oturen kan man ju säga. Tycket inte om halsbränna men nu har jag haft det några nätter. Sist jag hade det var när jag var höggravid typ. yey. Halv nio vaknade hon igen och nu har vi alla klivit upp här och hon har fått i sig nån mat. Nu ligger hon och pratar med sig själv :).

Idag ska vi bara vara hemma och ta det lugnt. Hann aldrig på banken igår så borde egentligen göra det idag men jag har ju som sagt ingen bil just nu så får väl se hur det blir. Dessutom känner jag mig ganska orkeslös idag. Får se om jag orkar göra nått :P. Vid tre ungefär kommer älsklingsfrah hit och hälsar på <3 åh jag längtar. Sen kommer min syster på besök. Ja mycket besök idag typ. Nä men det blir bra.

Bakade ju igår och jag lovar att det inte blev äckligt!!!!!!

Ska öppna andra luckan på min chokladkalender nu. hejdå.

Känner för lite bilder bara. Blir nå gambilder :D.

Var ju inte långt gången här iaf!


Ett tag sen :*


Mysigtttttttt


Höggravid på studenten (y)


hahaha

1 december

Idag är det december och jag får öppna första luckan på min chokladkalender!!! jippi.

I söndags jobbade jag ett långt pass, 7-21 men det drar in pengar och det är faktiskt inte så farligt att jobba det passet, tiden går rätt fort ändå. Igår jobbade jag kväll åt sharmin, skulle vara ledig men hon bönade och bad i måndags så jag gjorde det haha :P. Då blev det så att jag flyttade inskolningen på smeden till nästa onsdag och torsdag då det skulle bli för mycket annars. Jobbar i helgen, kväll på fredag, dag på lördag och delad på söndag. Mmmmmm pengar till mig!!!!!!!

Som jag trodde så gick inte bilen igenom besiktningen igår.... Får köra en månad till men sen ska den nog skrotas. Åh, jag behöver en bil!!! Får väl börja gå till jobbet, varför inte en långpromenad till sävar sådär på morgonkvisten?

Nu ska pappa komma om en stund, jag ska fara på banken och sätta in lönen på kontot och sedan ska jag till försäkringskassan om en del grejjer. När jag kommer hem igen tror jag att jag ska ta och julbaka lite. Tog ett recept från jobbet som någon anhörig hade bakat och skrivit ut receptet på så ska ta och prova det! Blir nog bra! :D

Tilda sover som en stock just nu. Eller ja, slutar jag gunga henne så vaknar hon nog på en sekund men det är tur jag tränat upp mina ben med tiden som jag just nu sitter och gungar henne med samtidigt som jag sitter här :P. Igår vände hon sig för första gången från rygg till mage!!!! Dock så missade jag det eftersom jag jobbade.....

Nä nu ska jag klä på mig själv och göra mig iordning för avfärd. Tror pappa kommer snart.

RSS 2.0