Tisdag

Igår morse kom pappa förbi en sväng för att hämta vagnen som han skulle ta till mamma då hon varit barnvakt nu. Han berättade då att han kanske hade tänkt låta avliva vår bästaste Goldie som är väldigt gammal och dålig. Så när jag skulle fara och lämna Tilda hos mamma så for jag förbi pappa en stund. Hon var så glad. Vi myste en stund och jag fick säga hejdå för sista gången. Jag for och jobbade och när jag slutat ser jag att jag fått sms av pappa, min syster och robin, Goldie hade fått somna in. Älskling. Det var det bästa för henne. Nu slipper hon allt lidande, alla besvär hon hade. Nu får hon leka som valp i hundhimlen istället. 13 år gammal lämnar hon oss. (L)

Det gick i alla fall bra att jobba och jätte trevlig personal, vi ska nog komma bra överens (; Så nu har jag jobbat två dagar och imorgon ska jag börja jobba klockan 16 så får en rejäl sovmorgon i alla fall! Sen blir det jobb på fredag 7-16 och lördag 7-21. Ja, jag vet, 13 timmars jobb! Kommer inte alls vara lite död när jag kommer hem :P. Menmen, pengarna behövs så jag tackade inte nej!

Nu kommer snart Mattias hem, saknar honom, har ju sovit i holmsund i natt........... Men snart så :D. Ska byta en blöja på lilla Tilda nu.

Måndag

Ännu en måndag är här och klockan är halv åtta. Har alldeles nyss matat Tilda men nu har jag lagt henne igen så snart kommer hon sova som en stock! :P Jag själv orkar inte gå och lägga mig igen, ska snart upp ändå. Eller ja, kanske går jag och lägger mig en stund.. Tänkte fara till mamma ganska tidigt idag för att kanske hinna duscha i lugn och ro innan jobbet. Får se om Tilda somnar nu så kanske jag duschar här hemma nu istället. Får väl se om jag ids :P.

Ja idag har jag min första jobbdag på bruksbacken i sävar. Börjar jobba klockan ett och slutar 21 ikväll och imorgon börjar jag klockan 7 på morgonen så jag tänkte fara till mamma idag och lämna Tilda sen far jag och jobbar och kommer tillbaka ikväll och sover över där tills tisdag så slipper jag fara och hämta henne klockan 21 ikväll och sen fara och lämna henne typ 6 på morgonen på tisdag. Kändes ju ganska drygt så det fick bli så här :). Kommer dock inte träffa min älskling på hela dagen idag och imorgon för nu har han farit till jobbet redan. Tråkigt.

Jaja, på fredag hoppas vi på att få nyckeln till vår nya lägenhet så vi kan flytta. Annars blir det på måndag om en vecka men nu är det nära!!! ååh jag längtar så jag håller på att spricka ungefär. Kommer bli gaaaaanska så najs. Dock kommer typ alla mina pengar gå till mat och hyra den här månaden så blir ganska skönt med lite extra nästa månad eftersom jag jobbat. Inte illa!

Nä nu tror jag ändå att det blir sängen en liten stund, ska bara försöka att inte somna, blir så jobbigt att vakna om ett tag igen då.. Får väl se hur det slutar :P.

Lördag

Sitter hemma alldeles ensam. Eller ja, Tilda är här men hon ligger och snarkar för fullt och min bästa pojkvän/sambo (låter sjukt vuxet ;o...) är ute och festar ikväll. Så jag är snäll och är hemma med Tilda. Haha ja, jag har ju inget val, är man mamma så är man och jag kan ju inte precis säga att det är nått straff att vara med henne :P. Det bästa som hänt och vi myser ju hela tiden som bara den :*.

Det blev så att vi for och bytte däck idag istället. Känns bra att ha det gjort nu så jag kan köra säkert till jobbet på måndag.

Imorgon ska vi tvätta klockan 10 på morgonen så bäst för mattias att han inte är allt för bakis :P. Sen ska vi till hans mamma och äta middag :).

Nu kanske jag ska ta och lägga mig i sängen och se tv. Sen blir det sova så i alla fall någon är levande imorgon.

Saknar att vara gravid, det var så mysigt.


Nyfödd och sötast i hela världen!!


Saknar min bästa också :*

Torsdag

Imorse låg jag i sängen och det blev plötsligt jätte tyst. Verkligen jätte tyst. Tänkte inte mer på det utan somnade om. Sedan hörde jag ett ljud och ännu mera ljud. Då förstod jag att strömmen hade varit borta. Yeey, hoppas den stannar idag för jag orkar inte va både utan ström OCH varmvatten. Ja, igår fanns här inget varmvatten.... Men ja, idag finns det varmt vatten i alla fall.

Igår var vi bjudna på middag till Mattias pappas tjej med typ hela släkten. Nä men det var en del folk där men det var riktigt trevligt och god mat!

Idag hade jag först tänkt att fara till pappa och byta däck men nu kändes det sjukt jobbigt så jag tar det på lördag istället tror jag. Det viktiga är att det är bytt på måndag då jag börjar jobba och ska köra ända till sävar. Inte för att det är långt dit egentligen men... :P.

Så istället för att byta däck så ska nog jag och Tilda bara mysa här hemma med nån film och sånt. Syster kommer förbi och vi kanske tar oss en promenad med vagnen och sådär. Är så jobbigt att göra det när man är själv.

Men nu blir det mysläge med mig själv, Tilda sover fortfarande!

Tisdag

Inte mycket sömn för varken mig eller Mattias i natt. Tror jag är på väg att hosta upp mina inälvor.. Men en sak iaf jag lärde mig under skoltiden var att hosta är det sista som kommer så förhoppningsvis så blir jag frisk snart. Hur som helst så blir det knappast någon träning ikväll med andra ord.... Har inte tränat på huuur länge som helst!!!

En annan sak som är ikväll är i alla fall desperata hemmafruar, ååh <3.

Igår var Tilda ingen höjdare på att äta, och när jag skulle ge henne innan det var dags att sova så skrek hon bara trots att hon hade flaskan i munnen..... Gick en stund med henne och hon blev lugn, sen kunde hon få i sig det mesta. Men det är fortfarande konstigt att hon inte åt bra nångång på hela dagen igår.. Fick nästan tvinga i henne och det går ju inte, hon skriker bara då hon inte vill äta.. Nu imorse så åt hon väldigt bra i alla fall så jag är nöjd.

Nu är klockan halv tio och jag är alldeles nyvaken.. för andra gången den här dagen. Tilda sover igen och jag funderar kanske på att göra detsamma. Borde dock äta nått först så jag slipper slänga i mig mat sen då Tilda är vaken. Dessutom är jag hungrig nu. Jätte hungrig. Hejdå.

Måndag

Ännu en måndag. Tilda vaknade klockan halv 6 första gången, jag stoppade in tutten och hon somnade om, men halv sju ville hon ha mat så jag klev upp och fixade det. När jag var klar skulle mattias upp och jag tog nått att fika och nu sitter jag här och kan inte somna, inte för att jag försökt egentligen men..

Tilda sover så jag ska väl kanske i alla fall ta och lägga mig i sängen och se lite tv, kanske somnar igen :).

Fredag

Som vanligt så fick jag stressa som en tok imorse bara för jag var envis och skulle gå till bvc! Ändå var jag sjukt trött och mådde inte alls bra, gör jag fortfarande inte men bättre för nu har jag tagit en alvedon, till slut...... har köpt halstabletter som faktiskt hjälper också (Y).

Efter föräldraträffen gick vi hem igen och jag hade inte nådigt med skavsår, ganska drygt.. Var i alla fall skönt att få komma ut och Tilda som somnade i vagnen klagade inte heller. Nu har jag stoppat i tvätt i marskinen, ska vara klart om typ en halvtimme. Och snart slutar Mattias också, jippi.

Tildas blöjeksem har blivit mycket bättre! Nu sitter hon här i babysitern som vanligt och pratar med tvn! Ikväll ska vi fara till Malin och Nils och hälsa på, blir bra de där. Idol är det också ikväll.

Nu är det nog bäst jag pratar med Tilda medans hon är glad och sötast i hela världen (är hon ju alltid men).

Torsdag

Igår var Tilda och vaccinerade sig. Hon var bäst!! Åh, hon var så duktig! Alla bebisar brukar skrika jätte mycket men tilda bara skrattade, haha! :D Det var även vägning och mätning. 61 cm lång och 5380 gram........ Min älskling går upp för lite i vikt!! :( Med tanke på att hon är så lång så borde hon väga mycket mer. Hon går inte ner i vikt i alla fall men man blir ju ändå orolig, man vill ju inte ge sitt barn för lite mat men det vet jag ju att vi inte gör! Nu ska vi ge henne ännu mer mat men hon äter ju inte så mycket! Jaja, vi ska tillbaka om en månad för en extra vikt kontroll. Hon sa annars att det kan vara så att Tilda är lång och smal i sig och att det ska vara så men ja jag vet inte, kommer knappast från mig iaf. Men vi får se nästa gång vi ska dit då och jag hoppas verkligen hon går upp tillräckligt i vikt!!!

Tilda har dessutom fått blöjeksem, eller ja, hon har haft det ett tag men det har inte blivit bättre, snarare tvärtom. Jag ska i alla fall fara och köpa andra blöjor, lite salvor och sådant idag och hoppas att det blir bättre om några dagar! Ser ju inte skönt ut precis.

Nu är klockan inte alls mycket. Jag vaknade halv 6 av tilda, jag stoppade in tutten och hon somnade om typ en timme, sen klev jag upp och började koka vatten och sånt så det skulle bli klart. Under tiden vattnet stod på kylning en halvtimme tog jag upp Tilda och vi la oss i stora sängen och myste. Sedan blev det blöjbyte och matning och nu ligger hon och sover i sin lilla säng igen.

Jag däremot kan inte sova, kunde inte somna igår heller så idag är jag inte okej. Sjukt trött och har jätte ont i halsen och kroppen känns febrig samtidigt som jag sitter här och är hungrig. Ska göra nått åt det snart.. Har inte tid att vara sjuk. Idag klockan tio ska jag på en intervju igen, i umeå denna gång. Känns inte så taggande när jag mår så här dåligt, men aja, hoppas det går fort! Ida är snäll och tar Tilda under tiden så hon ska komma kring kvart över 9 nångång.

Vet inte riktigt hur jag ska göra nu, om jag ska först ta nått att äta och sedan lägga mig i sängen och försöka sova en stund eller om det inte är nån idé att lägga sig sen, ska ju upp snart igen ändå. Men ja, jag får se hur jag känner. Blir i alla fall att äta nånting nu. Hejs.

Onsdag

Igår var jag ju på den där intervjun i Sävar och jag trodde ju som att hon skulle ba aa vi hör av oss....... nää hon ba jaa jag tänkte att du ska bli inskolad på flera avdelningar! eeh jaha okej så jag har jobb alltså?.. hehe jaaa jag ska börja med inskolning om två veckor. Blir ju hur bra som helst och jag ser verkligen fram emot det! Kommer bli jätte roligt! :D

Imorse vaknade Tilda klockan halv sju men jag klev inte upp förren kring sju och började koka lite mat. När det väl var klart typ en halvtimme senare så sover hon som en stock!! Haha ja det var ju bara att låta henne sova en stund till! Men nu låter det som om hon vaknat igen så kanske får i henne nå mat nu då! :P

Idag ska vi till bvc för vaccination. Blir ju spännande..... Nä stackars lillTilda, ska dom sticka henne igen också. Tycker så synd om min älskling. Jaja, måste ju göras! Annars vet jag inte vad som händer idag.

Nä nu blir det att ta upp Tilda och ge henne mat sen ska vi mysa! :]

Tisdag

Jag måste serri göra nått åt bloggen men aja jag orkar inte ta tag i det! :P

Nu är jag nyvaken och äntligen är det Tisdag! Trodde det hela dagen igår så jag taggade desparate housewifes hela dagen och blev ganska besviken när jag insåg att det faktiskt bara var måndag. Men NU är det tisdag på riktigt. Idag skulle Sara och Vanya komma förbi sen vid tre ska jag vara i Sävar för intervju, det blir ju spännande!

Nu har jag inte tid att skriva mer för lilla Tildis ligger i den stora sängen och pratar med sig själv så jag anar att hon har vaknat. Ska ta hand om henne nu innan hon blir ledsen :P. hejbaa

måndag

Idag har vi varit i Holmsund. Först for vi hem till pappa och hälsade på. Farmor och Farfar var där så dom fick träffa Tilda igen också. Där fick jag got mat (var äckligt hungrig men hade inte orkat äta nånting hemma innan jag for, tänkte snylta på mammas eller pappas mat :P). Sen får jag till mamma som inte var hemma och hämtade mina betyg och mitt intyg som kommit! Fick en faktura på 150 kr. Rena rånet för en liten liten papperslapp...... Jaja, måste ju ha det så det spelar ju ingen roll hur mycket de kostar... Sen for vi i alla fall förbi ida en sväng och hälsade på!

Nu har vi kommit hem till haga igen och nu sitter tilda i babysitern bredvid mig och pratar jätte mycket. Världens sötaste!!!! :] Snart kommer mattias hem också så då blir det väl att fixa nån mat sen ska vi typ fara en sväng till sävar så han kan visa mig vars jag ska imorrn så jag slipper virra omkring och komma sent och grejer, jag brukar typ vara bra på att inte hitta :P

Nu låter det som om tilda sitter och skiter också så ska väl kanske byta en blöja.. haha :P och prata tillbaka till henne. Så hejdå.

yeey

Ja, som ni ser så är bloggen inte riktigt okej men aja jag blev less men frida får hjälpa mig nåndag!

Igår var det minst sagt gaaaaalet!!! Bara hur kul som helst med min bästa! Vet inte huuur mycket pengar det gick.... Tappade bort typ 200 kr också. Då jag skulle betala för att komma in så hade jag tagit ut 200 kr men då hittade jag dom inte så fick dra kortet igen. Ganska drygt, fortfarande är dom borta. Jaja, jag hittade ju en tia på golvet som jag tog upp och stoppade i bhn. Vet så här i efterhand dock inte vad jag ska ha en tia till? Haha men det var sååå roligt.

Idag mår jag bara fint och nu är Mattias på jobbet och ska fixa med bilen så han är väl hemma där vid två igen. Men det gör inget, jag får mysa ensam med Tildis!! :] Nu är hennes mat klar dessutom så ska ge henne lite :D. hejjss.

,

Imorse klev jag upp klockan sex första gången och gav Tilda mat, sedan somnade vi båda om till klockan 11. Skönt! Klockan 12 kom min bästa hem från jobbet för han hade glömt maten här. Gjorde ju inget! :D

Nu sitter Tilda i babysitern bredvid mig och har somnat. Väldigt söt är hon!!!

Ikväll ska mattias vara hemma med tilda då jag och frida ska mysa ;) Nä vi ska ha riktigt kul, kan ju inte bli annat!







hihihi

yeey, imorse  blev jag väckt andra gången vid 11. Men denna gången var det inte utav Tilda som låg och snarkade bredvid mig. Nejnej, nu var det telefonen som ringde för fullt! Och nu var det chefen från sävar som ringde! Jag hade ringt dit här om dagen och lämnade mitt telenummer (hon var inte där) och sa som det var, att jag sökte jobb på  helger och kvällar och nu ringde hon tillbaka och vill att jag ska komma på intervju på tisdag!!! så både intervju på tisdag och på torsdag! Jobb snart hoppas jag!!! :D iiiiiih!

Nu är mallan på väg hit! vet ej vad vi ska göra men det är ju tråkväder så det blir väl kanske nån film eller så. Får väl se! :)

Nyss bytt en blöja och nu väntar jag på att maten ska svalna till tilda. Sen blir det mat. Men nu ska jag göra nått. haha. hejs!

Onsdag

Ja, imorse vaknade Tilda kolckan halv 6. Klockan 6 klev jag upp och gjorde mat åt henne. Sedan la jag henne i sängen bredvid mig (mattias skulle fara och jobba) och hon somnade om till klockan 11. Ganska skönt. Och vääldigt mysigt att ligga bredvid älsklingstilda :* Nu sitter hon här bredvid i babysitern och snarkar! Vad vi ska hitta på idag är fortfarande oklart.

För ett tag sedan så ringde nån från rekryteringsenheten och jag ska dit på intervju nästa vecka. Måste bara hitta mitt intyg på min vaccination av tbc. Får väl se om mamma hittar det, annars har jag beställt ett nytt :P. Måste ha med det. Men det blir nog super bra. Så nästa vecka händer det typ mycket. På onsdagen ska tilda till bvc och vaccinera sig, på torsdagen ska jag på intervju och på fredagen är det föräldraträff och samma dag blir Tilda 3 månader!!!

Och sen så kan jag ju meddela att det är mindre än en månad till flytt! Måste jag ens säga att jag längtar?? nee men jag gör det ändå. LÄNGTAR SÅ JAG DÖR. typ. hihihi det blir skitbra.

Sen nu på fredag ska mattias vara hemma med älsklingsTilda och jag och Frida ska ut och ha lite kul. Eller ja, lite går ju inte med frida, blir nog snarare SJUKT KUL!!!!!!! Var på stan med henne igår också. Åh vad jag älskar den bruden!! pusss :*

Nu ska jag göra nått kanske. Får väl se. heheh hejs.

RSS 2.0