ojoj.

I fredags serverade vi middag från halv 6 till halv elva ungefär var vi klara. SÅ FUCKING DRYGT och jag ville typ ta livet av mig (som med allt annat typ?). Men det var lite najs.. Igår åt vi gomiddan hos vanya, (HUR GOTT SOM HELST, jag typ dog av mätthet men ändå) och förfesta lite, jag hade dock inget att dricka för som vanligt är jag fattig och har inget liv. MEN jag hade hundra kr som jag skulle betala skjuts för men jag är så himla smart så jag far till pappas jobb och chillar tills han slutar. Japp, det gjorde jag också, vilket gjorde så att jag hade råd med en drink och sen blev jag bjuden på en också (Y). Efter att jag Sandra och några andra hade varit hos nån for jag till pappa, kl var typ fyra. Kl 6 imorse var jag less och pappa slutade jobba så ja, var hemma kring kvart i sju imorse och nu har jag nästan precis vaknat, eller ja vaknade för typ en timme sen men ändå. OCH JAG ÄR INTE BAKIS!!! Det måste ju helt serri vara det bästa med att inte dricka, inte mycket iaf. Yeaahhh. hehehe.

Nä nu har jag panik för alla prov jag har i veckan, är typ två men ändå. Plus en uppsats som man egentligen måste plugga till för att kunna göra men vafan, kommer gå åt helvete ändå så lika bra att skita i det och plugga på nått mkt viktigare, typ ...... ALLT JÄVLA ANNAT!!!

Jajaja ska sluta göra det jag är bäst på nu (klaga) och tagga träning ikväll för första gången på en vecka :D yeey. herrå.

blä

Jo jag lever fortfarande. Det trodde jag inte. Igår var det öppet hus och den tråkigaste kvällen på typ hundra år (hela mitt liv, har inte levt hundra år..) eller ja, det jag kan minnas iallalfall. Jag missade träningen för det där. Jag förlåter mig aldrig. Aja, nu fick jag iallafall närvaro vilket jag behöver så ja. Sen så har jag också skrivit upp på mobilen vad jag har att göra dom närmsta veckorna. Det får mig att inte titta på mobilen. Jag blir ledsen och deprimerad.

Jag var alltså hemma kvart i elva igår kväll så nu har jag faktiskt en ursäkt att vara hemma från skolan, yeeey. Skönt är det :D

Ska sova typ, eller plugga eller nått. Får väl se. hehe.
HEjdå.


SOVA TACK!

Jag överlevde dagen! Utan att somna dessutom! Jag måste dock erkänna att det var väldigt nära, men jag klarade det! MEN förmodligen så somnade jag i soffan när jag kom hem. Hur skönt var inte det då?! Jävligt skönt kan jag lova för dom som inte vet hur skönt det är att sova. Kommer ändå kunna sova i natt, skulle kunna somna på pricken nu så ska lägga mig i sängen vilken sekund som helst. (L)

Frågan är ju om jag överlever dagen imorgon dock. Skola från halv nio på morgonen (måste ju kliva upp halv 6) till kl nio på kvällen (jag är då hemma ungefär halv elva om jag har tur och hinner med den bussen, annars kring 11, och för dom som inte vet så brukar jag gå och lägga mig halv tio) Så ja, frågan är ju hur man överlever. Hade inte ens tänkt fara på öppethus imorgon pågrundav träning, MEN nu är det ju så att jag har stört mycket frånvaro som det är så nej, kan tyvärr inte missa det.

Ska gråta över det nu. Sen tror jag det blir sova, eller ja, jag somnar ju nu så herrååå.

PS. JAG HAR ÄCKLIGT ONT I KROPPEN FRÅN IDROTTEN DÅ VI GJORDE NÅ SHCOSOODVA GOOABA DOVAFA. GRYMT JOBBIGT!!!!!!!!! (dock rätt kul måste jag erkänna)

oja!

När det gäller julen så är jag sjukt ivrig så ja, nu har jag bakat massor med lussekatter, hur gott som helst blev det! Nu vill jag bara julpynta också. Sitter dessutom och lyssnar på lite julmusik. Yeey. Men det jag vill mest av allt just nu är att läsa min älskade bok, så det ska jag nog göra nu.

Förresten så har jag blivit bra på att blogga igen, måste vara en period eller något. Andra inlägget för idag, HUR OFTA HÄNDER DET LIKSOM???

Några bilder bara :D








BÄST I HELA VÄRLDEN TYP (L)(L)(L)(L) hihihihihi
hejs.

JAG VILL HA JUL TYP NU

Först och främst vill jag säga förlåt till älsklingslou, glömde säga att jag älskar henne också, hihiihi. Nu har jag iaf just precis vaknat, eller nej det har jag inte, mamma väckte mig typ kvart över tio för att jag ska kunna sova ikväll eftersom det är skola imorrn, ååååh. Men nu har jag fortfarande legat och läst boken, hur bra som helst, kan nästan inte sluta läsa. Jag funderar också på att ta ett bad eller något, fryser hur mycket som helst också.

Och igår fick jag veta att det bara är en vecka kvar till första advent!!!! helt sjukt vad tiden går fort, och jag älskar julen. Dock inte att köpa julklappar för icke-existerade pengar, men det brukar jag ju ändå inte göra vare sig jag har pengar eller inte så det blir nog inget problem den här julen heller! :D Och jag blev just hur taggad som helst på att baka lussekatter, hur gott är inte det då?? plus hur mycket julstämning som helst! Ska typ baka det tror jag. Heheh, kanske inte blir jätte gott men vafan, då blir det ju bara jag som äter dom :] hihi busigt.

Ska typ ringa mamma eller nått nu så hon kan fara och handla nått gott åt mig. Sen ska jag bada och sen läsa bok sen chilla som vanligt (det jag gör bäst hehee)

HEjDååå

Jag är kär.

Ja, det är precis vad jag är. Jag är kär i twilight och new moon (L). Den såg jag, sofia och hanna igår på bio, och jag lovar att det var värt varenda öre och jag skulle utan tvekan kunna se den flera gånger till. Jag och sofia bara grät och grät. Och nu har jag just fått reda på att min syster har alla böcker!!! Varför har hon inte sagt något tidigare??, hon är ond! Men nu har jag lånat dom har precis börjat läsa första boken, Om jag kunde drömma. yeey, så himla king!

Imorgon är vi ledig från skolan också, grymt skönt kan jag lova att det ska bli, dock har vi fått massa uppgifter att göra men det tar man itu med senare, som med allt annat som man skjuter fram. Kom just på att jag ska skriva uppsats på tisdag också. Inte okej eftersom jag missar träningen. Eller så tar jag bilen och kör fort hem, då hinner jag! Tror det får bli så. Vet inte varför jag ens ska försöka mig på att göra det där, måste helt enkelt, men kommer ändå inte klara det. Sååååååå onödigt.

Sen är det öppet hus på torsdag, som om jag skulle komma på det.... Inte en chans. Har träning som alla vet, vilket jag inte missar för nått i världen. Kan säga att jag har jobbat hela veckan med att missa träningen på tisdag, tills jag kom fram till att jag inte behöver göra det.

OCH VI VANN GULD I ÖSTERSUND, igen! Och grenseger i trampett, 8.7 och fristående 7.6. Dessutom var vi bara typ 0.05 poäng från att vinna grenseger i tumbling. Var väl helst min äckligt fula sträcke som sabbade. Typiskt. Jag är alltid bäst, har alltid varit, men kommer fan inte alltid vara det.

AJA jag är nöjd med livet typ, är man ledig ska man inte klaga. Och verkligen inte när jag har min nya kärlek liggandes på sängen nu <3 (twilightböckerna, så ni inte tror något annat..)

Nu ska jag sova, eller nej, jag ska lägga mig i  min assköna stora feta äckligt najsiga säng och läsa sjukt bra bok! Yeey, herråå.


Jag orkar inte ens hur mycket jag älskar er. Sjukt bäst helt enkelt.

RSS 2.0