Nytt år.. snart

Idag är det sista dagen på 2009. Imorgon är det 2010, hur konstigt är inte det då?! Och riktigt fult att säga om ni frågar mig, men ändå kommer det att bli ett underbart år! Det här året då, ja det har varit sjukt, och varit så sjukt roligt! Sååå mycket har hänt, bra och dåliga saker. Men jag ångrar inte mycket. Jag tror på ödet, allt som hänt har nog varit tänkt att hända. Eller nått. Hehe.

Det har ju varit lite hit och dit med vad fan man ska göra på självaste nyår men igår bestämde jag mig för att fara till Frida och världens ände, bjurholm! Men då tänkte jag att så länge jag är med min älskade så har jag roligt. Och det är sant, vad vi än gör så har vi alltid kul! Men om vi får tag på en bil så drar vi nog in till stan senare på kvällen och träffar sötlou och sånt. Men vi får väl se hur det blir med det sen.

Nu ska jag sminka mig eller nått sådant roligt och viktigt. Gott nytt år och så.
(btw så fyller jag år om 6 dagar, bara så alla vet :D)

No guy is worth crying over, and when you find one that is, he won't make you cry.

Idag är det självaste julafton! Jag ska snart ta och fara till mormor och morfar och fira där, sen ikväll ska jag fara till min farbror där pappa är. Spännande. Jag har dock inte hunnit slagit in några julklappar ännu. Kanske dags att göra det snart? hehe. Jag har inget mer att skriva så tjarå och godjul typ.

I brist på annat att göra.

fan, idag har jag ätit som en jävla elefant eller något. Åt senast för en timme sedan, nu är jag hungrig igen. Ska ta in en macka på rummet också att äta imorgon innan jag kliver upp ur sängen. Ja det är konstigt men det hjälper :D Annars är jag bara äckligt trött just nu och funderar på att sova snart och hoppas att jag inte vaknar kl sju igen. Dagen går stört långsamt då. Imorgon är det dessutom dagen före julafton! Känns inte så. Jag måste köpa pappa och Robins presenter och slå in alla också. Fan vad jobbigt. Varför ska man ge bort massa skit för, hade varit såååå mycket enklare (och roligare och mindre fattigt) om man bara FICK julklappar istället. Så himla smart jag är, japp.

Nej nu mår jag en aning illa, har ont i ryggen, ont i nacken, ont i magen och är allmänt fet, så nu är det nog dags att bygga på magen lite mer, sen sova och hoppas att alla andra haft en liite bättre dag. HEjjjs

yeey

I natt drömde jag om min älskade älskade Johanna, jag vaknade kl sju av att jag grät. Älskling! Idag har jag iallafall köpt en  del julklappar, har bara pappa och robin kvar, blir ju spännande eller nått. Jag har varit i världens ände hela helgen, bjurholm. Men det var himla trevligt med bästaste Frida. hiihihihihi. Men nu är jag hemma, en annan håla dock. Och jag är hungrig. Förresten så åt jag en asgod macka till lunch på stan (Y). Det var väl allt. Tjarråå

INGET JÄVLA LIV, PALLA

Jag är inte död, tyvärr. Vill bara säga PALLA LEVA, nej och jag funderar stört mycket på att bara hoppa av skolan. Ska iallafall hoppa av några frivillga kurser, man orkar inte ha det såhär, man pluggar ihjäl sig och jag har gett upp att plugga överhuvudtaget. Trots att jag har tre prov imorrn. Ja, ni förstår. Man är fan ingen jävla superkärring. Ska sova bort ett par timmar nu av detta fucking dryga liv. Hejs.


Gymnastik.

Mötet idag gick bra och jag vet en hel del mycket mer nu. Känns bra, men vad händer nu? Jag vet inte. Varför ska det vara JAG som måste vara i den här situationen. Bara det inte hade gått så långt.

Ikväll är det iallafall träning, eller nej, det är avslutning och vi ska ha uppvisning. Jag ska vara vit. Det ända jag orkade att klä ut mig till, vad nu det är för något :P. Mamma är nu iallafall och köper vita leggings till mig som jag måste ha ikväll. Ska vara på hallen om en timme och jag känner att jag verkligen måste vara där i tid, har inte bestämt vilka varv jag ska vara med på än. Framåt iaf, men bakåt, VAD HÄNDER MED DET???!! På tumbling. På trampe blire ju såklart alla varv och jag ska skruva :D Hur mycket jag ska skruva vet jag dock inte, får väl se ikväll om det blir 360 eller 540, ska satsa på det senaste iallafall. Yeaah.

Nu har jag ont i magen och mår illa så ska typ lägga mig i soffan eller något och be till han som finns där uppe (som jag inte tror finns dock men tanke på allt men ja..) att jag ska må bra ikväll och köra allt på uppvisningen :D


kände mig bara tvungen.

Det är många som tycker att DET är det rätta och ända att göra, men jag undrar varför? För att alla vill det eller vad? jag förstår inte hur alla kan tycka att det är det rätta att göra eller VARFÖR folk tycker det då dom inte vet nånting alls om hur det är. Det som händer drabbar ingen annan än den som är i situationen så DÄRFÖR undrar jag VARFÖR, vad finns det för anledning till att folk tycker som dom gör, när det gäller det här?

jaa hehehh så...

Take my hand and walk with me.

Kan inte livet typ .... bli bra eller nått? Låter stört mycket emo, men vafan, de ja gör bäst :D Skitsamma, allt är skit nästan men jaja.

Idag for jag till skolan och var där typ kvart över åtta, började kl 10, typ värt........ Nää jävla matte, gjorde ingenting där, hehe jag och Frida är så aktiva alltid. Sen så skulle vi på iksu och jag och Frida var aaastaggad på att simma, NÄÄÄÄÄ RAGNA ÄR HEMMA MED SJUKT BARN, (naturligtvis, vi är ju op07), då fick vi sluta för dagen då vi inte skulle ha någon engelska heller. Så jääääävla ovärt.

Men imorn ska jag vara på sjukan kl 11 till 12, så ingen skola före det, och sen kl 1 ska vi på studiebesök på dialysen så ja, inte så jobbig dag. Dock uppvisning och avslutning för gymnastiken på kvällen och jag har ännu inte bestämt hur jag ska göra. Vill vara med på några varv, men inte alla. Får väl se.

Nu känns det som att klockan är typ hur mkt som helst, men jag har inte ens ätit middag :S jaja göra nått värt nu, hejssss.

(förresten så har älsklingsfrah gjort om min blogg lite) :*

Att man kan ha sådan stark kärlek till någon.

Jag har bara en liten sak att säga just nu. Jag har världens bästa vänner som jag älskar mest i hela världen. Jag kan inte ens förklara hur bra det känns att ha er vid min sida i det här. Jag älskar er och jag typ gråter för ni är så bäst. <3


(Y)

Jag känner lättnad. Med allt stöd i världen kan jag kanske göra ett val. Ett val som jag själv vill.

Förövrigt så har jag varit hos pappsen i helgen. I fredags var det som sagt fest i obbola, jag var där tills typ ett någongång, sedan for jag hem och sov (L). I lördags klädde jag inte ens på mig (som btw var hur skönt som helst), utan jag låg i soffan exakt hela dagen och sov, såg tv och sådan roligt. Hehe. Sen på kvällen såg jag bara film med pappa, somnade i soffan, vaknade, fortfarande i soffan, kl kvart över 2 och jag var hungrig (inget ovanligt dock). Jag gick sen fint och la mig i sängen istället och vaknade halv tio imorse. Inte gjort ett skit idag heller. Tog faktiskt tag i att plugga lite religion, eller ja, jag skulle göra ett försök men hittade inte papperet där jag skrivit upp vad man ska kunna så jag sket i det, men jag gjorde ett försök (Y). Började också på hemprovet, skrev klart om cerebral pares. SKÖNT att nått ur världen iaf. Duktig var jag.

Sen så har jag faktiskt, tro det eller ej, varit på träningen ikväll. Det kändes bra efter att inte tränat på över en vecka. Lär ju kännas imorrn. Gick dock inte allt för bra på tumbling men jag är ju inte förvånad. På tisdag får jag se om jag kommer på träningen och sen på torsdag är det avslutning. PALLA KLÄ UT SIG. Okej, jag ska vara typ helvit eller nåt. Bättre än mumintroll. Allt är bättre än det. Får se om jag ens är med. Vill vara med men ja, jag har ju som sagt inte varit allt för aktiv på träningarna på senaste tid, vilket förövrigt SUGER FITTA.

Aaa, ska sova nu. Typ. Hejsvejs.

japp.

Jag har dåligt samvete. Ja, jag skolkade från sjukvården och engelskan idag och for hem kl elva. DET HÄR TAR JU ALLA JÄVLA KRAFTER, orkar inte ett skit numera, trött trött trött trött hela tiden. Somnade nån timme idag då jag kom hem, hur skönt var inte det dåå?! Men ändå. Idag blödde jag näsblod också och massa äckligt blod rann ner i halsen hela tiden. UUUUhH. Antar att allt blir bra då all jävla skit är över. Jag vill spola fram tiden. Japp, det vill jag.

Är jag ens förvånad att holmsundsbussen in till stan imorse höll på att köra av vägen? Nä, egentligen inte, jag var ju med. Som sagt någon vill mig något ont :). Hade dock tur med bussen från vännäs 11.10 då det kom en direktbuss istället så jag hann med holmsundsbussen kvart i 12. Ofta jag har tur med nått? Känns typ ... konstigt.

Men ikväll är det fest i obbola, jag och sandra är nykter. Ska höra med pappa om jag kan ta bilen, PALLA GÅ TILL OBBOLA?!?!? Heheh, nej jag är lat.

Nu har jag ätit middag och är mätt, nu önskar jag att jag ej mår illa ikväll så jag kan få en rätt bra kväll ändå. hihi.
Herråå.

vad hände typ?

Livet måste typ vara ett skämt. Någon där uppe (om det nu finns någon sådan) måste ha väldans kul åt att göra mitt liv fucking drygt. Yey vad kul. Hehe. Nä men på riktigt så blir livet verkligen inte som man tänkt, och man måste göra svåra val. Frågan är bara om man gör det för sin egen skull, för att man själv vill, eller för andras skull, för att dom förväntar sig att man ska göra det som dom tycker är rätt och självklart? För det som är så rätt och självklart för dom är kanske inte lika självklart för en själv längre?

Jaja, den där förbannade svinisinfluensasprutan ÄR ETT JÄVLA SKÄMT. Det också. Satan vad dom ba sprutar in gift i en. Fyfan aldrig någonsin har jag varit så sjuk som jag var i tisdagskväll och hela gårdagen. Låg hela tiden med typ 39 grader feber, mamma fick hjälpa mig på toan om jag inte skulle typ ramla och slå halft ihjäl mig på vägen (Y). Men det är ju najs eller nått. Idag har jag kämpat mig till skolan för att göra ett prov, som förövrigt också säkert gick åt helvete. Fan vad kul det här är, eller nått :D Jag och Sandra tog i alla fall kvart över 12 bussen till stan och käka på kina, hur gott var inte det dåå?!??! Jo, jag kan tala om för er alla att det var förbannat stört gott. Me love kinamat forever (L). Nu är jag hemma och ska typ.... chilla eller nått. Får väl se. Hehe. Hejdå.

woho.

Japp, nu är det gjort. Jag kan nu inte få svinis. YEY eller nått. Känns lite i armen dock. Lär kännas mer ikväll. Ser verkligen fram emot det, nooot. Hehe lurad. Men det blir chill med desperate ikväll. Allt blir bra då<3.

hihihihi nu sitter jag på skolan och ska få äta tårta snart. Kan inte bli bättre. Jag hjärta Tårta. Eller allt som går att äta egentligen.

Nu dör datorn när som helst så bäst att stänga av den. Ska ändå äta TÅRTA NU! YEAH.
Herrå.

RSS 2.0