torsdag

Inatt har Tilda sovit dåligt. Vilket betyder att även jag drabbades och har sovit dåligt :P. Imorse vaknade hon för mat vid halv åtta och sen ville hon inte ligga i sin egen säng så  jag la henne bredvid mig och jag tänkte vi skulle mysa men nää hon ville inte ligga där heller så nu har vi klivit upp och hon är på väldans bra humör :P. Just nu sitter hon och tokskrattar åt ingenting? Mig kanske, jag vet inte. Haha, ganska roligt är det!!

Igårkväll var det samma sak. Vi hade varit ute på en prommis på kvällen och tilda sov såklart hela resan i vagnen som hon brukar göra. När vi kommer tillbaka så är hon hur pigg som helst och börjar skratta som en tok, utan anledning. Haha och sen så blev hon trött och det var sovdags för lillen. Nä när hon fått mat för kvällen och ska sova så har hon blivit pigg igen och vägrar slappna av. Jag busade med henne en stund så hon fick skratta av sig, tänkte att då kommer hon väl ändå vara så trött sen så hon somnar men nepp, hon var pigg hela natten och jag vet inte hur många gånger jag har klivit upp i natt. Jaja, söt är hon minsann hur som helst! :D

Idag ska pappa följa med oss och handla lite julgrejer till lägenheten så jag kan julpynta!!!! Köpte en chokladkalender igår på ica, kan lova jag är taggad!! Och idag kommer ju lönen också så blir väl kanske nå köp av julklappar nån dag framöver, men får se, julklappar är överskattat ;D.

Ska fortsätta busa med bebisen, som förövrigt börjar bli suris nu....

tisdag

ååh tack johan!!! Det är han som fixat min blogg och visst blev det jätte bra? :D

Idag har jag varit och jobbat en kort tur. Nu är jag ledig fram tills söndag,
då jobbar jag mördarpasset 7-21 jippii. Jaja mycket pengar till mig,  jatackkkkkkk.

Tilda sover i babysitern nu, hon var så trött när hon kom hem från mamma/mormor.
Jag själv har ätit mat nyss och nu funderar jag väl på att kanske göra nån nytta
och plocka ur diskmaskinen.

Tror det får bli så!

fredag 2

Sedan jag skrev senast så har jag hunnit göra en massa saker! Jag har hunnit duscha och så har jag faktisikt till och med storstädat!! Ja, eller i alla fall damsugit och plockat undan och när mattias kom hem på lunchen så märkte han det till och med direkt han klev innanför dörren så det kändes ju bra :P. Han hade varit och köpt gångjärn till skåpsdörren som vi stört oss på nu typ en vecka, så nu är det också fixat!

Just nu sover Tilda i babysitern, är sötast i världen som vanligt, och jag sitter här och tar det lugnt efter allt jobb idag :P. Ser på tv också och ska väl fortsätta med det nu, kanske tar mig nått att äta också :D.

fredag

Morgon igen!! Har inte sovit speciellt bra i natt. Sovit med kläderna på och det var väl inte allt för bekvämt men samtidigt fryser jag till döds då jag måste kliva upp varje sekund och ge tilda tutten, eller gå runt med henne. Hon somnade igårkväll sen vaknade hon klockan tolv på natten och jag hade precis lyckats somna och då räckte det inte med att ge henne tutten, nee jag var tvungen att gå runt med henne några minuter så hon blev lugn. Sen somnade hon dock och sov ganska bra ändå. Några gånger var jag nog uppe och gav henne tutten bara. Imorse vaknade hon första gången klockan sju. Då fick hon mat och sedan somnade både hon och jag  om igen. Nu har jag vaknat för en stund sen, av mig själv, vilket jag kan tillägga var grymt skönt. Jag har till och med hunnit äta frukost i lugn och ro för ja, tilda ligger i sin säng och har sovit fram tills nu, för nu hör jag att hon ligger och pratar med sig själv :P.

Idag kommer malin förbi en sväng, japp, vad roligt. Hon har inte varit i vår nya lägenhet, det har typ ingen. Haha, ja det blir spännande. Kanske hinner jag ta mig en dusch också, hade varit skönt.... :P.

Nu kallar Tilda på mig. Jag ska ge henne lite gröt och sedan ersättning!

4 månader

Idag säger jag grattis till lilla Tilda som blir 4 månader! Helt sjukt var tiden går fort!!! Var igår och köpte baby semp 2 istället för 1 och idag ska jag även försöka hinna koka nån potats och ge till henne för jaa, idag får hon börja med smakportioner! :D Så himla roligt!!! Hon börjar bli stor nu min älskling!

I helgen var det tänkt att jag och tilda skulle fota oss men nä jag kände mig dålig så jag får boka en ny tid. Istället har vi hunnit köpa ett nytt köksbord och få dit det så nu ser det ju faktiskt ut som ett riktigt kök! så himla najsssss. Det var i lördags det, igår så klev jag och tilda upp kloclan åtta,  jag gav henne mat och sen la jag henne igen. Jag själv hade dock inte tid att ligga och sova så jag gick på affären och sedan började jag städa, diska och massa duktiga saker. Mattias låg och sov. Till klockan halv två på dagen........ Kan ju säga att jag inte tackat nej till det iaf.

Nu är klockan snart nio och jag ska göra mig själv klar och sedan tilda, vi ska fara på bvc för att tilda ska få vägas och sånt. Jag hoppas hon har gått upp i vikt, det vet jag att hon har men bara det är tillräckligt. Nu sitter hon i babysitern med pyamas och en socke. Den andra har hon sparkat av sig och den ligger på golvet.

Ska ta och fixa oss iordning nu sen blir det bvc och sedan jobb ikväll för min del.


Torsdag

Skulle jobba idag. Blev inte så. Möte istället. Inte så roligt, hade ju helldre jobbat och tjänat pengar, menmen :P. Jobb imorgon iaf.

Sen vi kom hem har vi inte gjort nånting alls, tilda sitter i babysitern och har sovit en stund, dock verkar hon vakna till lite nu så jag gungar henne :P. Ikväll ska vi på middag i växtholm sedan åker jag till mamma/mormor för att sova där, börjar klockan sju imorn. Jobbar dock bara till 23 så de är skönt :).

Ska se tv nu eller typ nått, annars mysa med tilda när hon vaknar!

Onsdag

Jag och Tilda klär på oss och går ut i snöstormen på en prommis.

Måndag

Tilda är inne i en period där hon INTE vill sova på natten. Nej, jag kliver upp och ger henne tutten 35 gånger i sekunden och efter typ en halvtimme blir det tyst och hon har somnat. Tror man. Precis då man själv är såååå nära på att somna så börjar man höra nå gnäll nerifrån sängen. Åh, går upp och tittar, hon har tutten i munnen, hon vill bara gnälla. Ja, så håller det på HELA natten. Är ganska trött nu. Men hon är fortfarande sötast i hela världen! :*

Borde sova idag men jag får se, om pappa kommer med vagnen kanske vi tar oss en prommis, hade ju vart skönt. Kanske vaknar man till lite då också. Men jag ska vänta tills Mattias har varit hemma på lunch för han skulle komma hem idag och äta(L).

Nu har vi fått till det lite mer i lägenheten men är fortfarande en del saker som fattas, typ ett köksbord och sånt men snart så är nog allt på sin plats. Har inte funnits så mycket tid att fixa här hemma då båda har jobbat och sånt. Men i veckan är jag helt ledig vad jag vet hittils, jag hoppas dock att dom ringer, vill ha pengar!

(en stund senare)
Och när man talar om trollen, chefen ringde och ville jag skulle jobba på torsdag, fredag den här veckan och måndag, tisdag och onsdag nästa vecka! haha :D

Tilda sitter i babysitern bredvid och sparkar och har sig :P. Nästan nakenfis är hon också! Jätte söt!

Nu blir det nog att klä på henne och sen mig själv kanske och göra nått, annars blir jag tokig helst :P.


Onsdag.... några veckor senare

Ja, nu var det länge sedan jag skrev nått här. Har varit fullt upp med flytten och jobb. Nu har vi alltså flyttat och bor numera på kronoparken, ovanför ica kvantum i en trea. Vi har just börjat få till det lite här men det saknar fortfarande en del grejer som vi ska köpa. Blir nog bra när allt är färdig och fint :).

Jobbat har jag också gjort. Ganska mycket. Men det har gått riktigt bra och jag tycker verkligen om stället, både boenden och personalen. Är fakstisk ganska kul. Dock är det svårt att lämna Tilda... Men jag jobbar ju för oss båda och det kommer kännas bra när lönen kommer, då ska jag köpa ett babygym till min älskling!

Nu sitter jag här och funderar på vad vi ska äta till middag och väntar på att mattias ska komma hem som slutar klockan 16.

Tilda sitter i babysitern och har kräks väääldigt mycket :P Så jag ska ta och byta lite kläder på henne nu.

RSS 2.0