kul

Ännu en dag jag är hemma från praktiken. Jag får sjukt dåligt samvete men vad ska man göra när man inte kan gå för man har så jäävla ont? Dessutom orkar jag verkligen inte springa omkring på sjukan hela kvällen, benen blir svullna och äckliga och gör bara ont och ryggen blir ju inte bättre den heller precis. Och vad är det för idé att ens vara där då man bara kan sitta ner? Nätack, det kan jag redan så bra så behöver inte slösa min tid på det. Är istället hemma och ska börja på arbetsmiljöuppgiften. MÅSTE göra det också, inte bara säga att jag ska göra det. Kanske får bättre samvete om jag faktiskt gjort nått hemma istället. Men nu är det bara två dagar kvar på praktiken så jag ska verkligen försöka ta mig igenom dom. Sen är det äntligen skola, känns mindre jobbigt då man ändå ba sitter å inte göra nått, eller ja, typ jobbar men ändå.

Känns som om jag har hur mkt som helst att göra klart. Samhällsomprov, Historiaprov som jag inte hunnit göra, historiauppgift, arbetsmiljöuppgiften, projetarbetet!!!!!, fördjupning idrott och räkna en jävla massa matte. Inte okej, dom vill ju ta livet av oss. Får väl se hur det går :P.

Och så börjar förresten föräldraträffarna om typ två veckor, taggande.....

Har iaf just så pass tagit mig till datorn så nu är jag fast här ett tag, ska börja med uppfgiften nu, iaf läsa om den hehe, sen ska jag ta mig till sängen igen och ligga där typ resten av dagen och hoppas det går över för en stund iaf. hejjs.

okej

Idag har allt bara gått hur bra som helst på praktiken! Sen slutade jag halv ett också eftersom ja skulle med bussen och till barnmorskan igen.

Hos barnmorskan tog jag massa blodprover bla. för att se om det är graviditetsklåda jag har eftersom det isåfall påverkar levern, tog blodstatus och sånt också. Hjärtat på lillen lät då bra iaf! MEN tydligen så ligger hon i säte så om hon inte har vänt sig vecka 34 ska dom göra ett försök att vända henne. Jag hoppas då verkligen hon vänder sig, vill inte snittas!!! Ska iallafall dit om två veckor igen för en vanlig kontroll och om två veckor är det 32 vilket betyder ultraljud igen! :D.

Nu ska jag typ äta nånting sen ska jag ta mig till stan, även se desperate ikväll kan ja lova. byeee.

vecka 30!!!

Min dag började hur bra som helst. Jag ringer till praktiken för att säga att jag inte kan komma, sen så är jag ledig!! Åh härliga dag. Men what, jag hade ju serri farit dit PÅ MIN LEDIGA DAG?! Ofta jag var ledig idag typ. Står på mitt schema att jag ska gå men jag klagar inte. Sen så skulle jag ta bussen hem till holmsund igen och så är den gratis! Vad händer? Jo, dagen blev ännu bättre :D.

Sen jag kom hem har jag bara hunnit äta typ, men ska ut ikväll kanske? Ett tag iallafall, börjar kvart i sju imorrn, för visst är det måndag då?! Måste kolla NOGA på schemat tror jag. 

Har inte heller lagt ut en bild på magen på evigheter så nu ska jag fan ta och göra det. hehe.

30+3
Du har varit gravid i:
213 dagar av 280
Du har:
67 dagar kvar till beräknad förlossning

SHITTTT pommessss baa.




hihi

Onsdag idag och jag är ledig. Ska gå helgen istället. Åh, jag vill inte. Inte helgen!!!!! Annars går det bra och jag har tittat på en CABG (by-pass) operation. Yeey, det var nice. Ska också få ta hand om typ två patienter helt själv. En pre-op och en post-op. Haha, ja jag ska planera, göra allt som ska göras med dom två osv. Hur ska det gå? Ja, min handledare tror helt klart att jag är redo för det men ja, det klart att det känns hemskt att ta ansvar för andra människor, så mycket som göras, vara rätt osv, man vill ju inte göra fel helst :P. Nä men det ska nog gå bra, har ju faktiskt gjort det mesta själv ;P.

Frida min älskling fyller år i dag, Grattissssssssssss :*

Och jag har ju sagt att jag ska lägga ut en bild på magen och ja, det ska jag men orkar inte göra det idag heller för imorrn går jag ändå in i vecka 30 så kan lika gärna göra det då.

Nu ska jag ta och duscha sen göra lite skolarbete hade jag tänkt men så kom jag just på att det inte går. Kan inte spara och sen skriva, nått fel på min dator ja. Ska ta med det till nån som har en bra dator istället tror jag. Hejdåå.

trötttt

Idag har jag sprungit som en tok på praktiken. Har haft saker att göra hela tiden och nu är jag trött i benen! Det är dock bra då tiden går såå mycket fortare då man gör nånting. Men som sagt så tar det på och en patient jag ska ta blodprov på idag säger ba ja jag såg igår att du hade ont i ryggen, måste vara jobbigt att springa omkring så mycket! Haha så söt hon är! :D Trots alla problem och stora operationer patienterna gjort så är dom ändå alltid så posetiva och glada! Man får då höra en hel del roligt dom gjort och sett efter operationen då dom varit oklara. Nån har sett myror i sängen, ser upp och ner och en annan har gömt maten och inte vågat äta då den trott att maten är förgiftad! Haha så roligt! :D Äntligen helg iallafall och på måndag ska jag titta på operation, blir ju hur spännande som helst.

Lillen har inte sparkat mycket alls idag eller igår, vill att hon ska sparka nu, GÖRE BA!!!!!

Är i vecka 29 nu också, måste lägga ut bild snart, men har inte orkat.. :P
Nu är jag stöööööört trött. hejdå.

hehhhhe

Vad har jag egentligen där inne i magen för nånting? Knappast en ängel iaf! Haha nä men nu har hon börjat med att sparka på revbenen och inte är det löst heller, gör ju ont!! :O Hon har dessutom varit helt vild dom senaste dagarna, haha mammas älskling :] För nån natt sen trodde jag dessutom ja typ skulle föda eller nått. Hah fick sjukt ont, typ sammandragningar (har ju haft de förut men inte så här mycket och så länge). Men de gick ju bra, antar kroppen måste förbereda sig eller nått :P Foglossning har jag också haft några dagar nu. Inte på samma ställe som jag haft förut, nu är det mer i mitten som. Jaja, det blir nog bra eller nått. hehe.

Stört varmt har det varit igår och idag. Hur nice som helst! :D
Men nu tror jag att jag ska ta och duscha, sen göra nå uppgifter å grejer (Y). byeee

jag måste bara säga

att det bara är 82 dagar kvar till beräknad förlossning!!! Typ vars tog tiden vägen? :o

yey

Man måste ju bara älska skatteåterbäringen. Pengarna kan ju inte komma en bättre tid. Nej, jag behöver dom! Måste köpa massa saker, typ en barnvagn å grejer, åh jag längtar jaa :D 12 veckor kvar, är typ inget.

Igår for jag inte heller på praktiken, klev upp men kände att jag hade sjukt ont så skulle aldrig orka springa omkring hela dagen på sjukan så jag stannade hemma igen. For dock ändå till lab när jag vaknat för att ta dom där leverproverna ändå. Gick bra och det känns riktigt bra att ha gjort bort det där, får veta nästa vecka nångång hur det ser ut. Gick även från konsum till vanya, duktigt tycker jag. Nu behöver jag alltså inte träna på en månad igen, underbart (Y).

Älsklingsfrida, glöm aldrig att jag älskar dig, du får inte göra mig så orolig!!! :*
Idag ska jag försöka få tag på min bästa, sen får jag se. Har varit grymt duktig och gjort lite skoluppgifter, typ vad hände?! Ja, lär inte hända igen på ett tag iaf.. :P Duschen snart sen oklart. hejss.

haha :D

Är i vecka 28 nu och alltså tydligen räknas som höggravid. Hittade en rolig lista, en hel del stämmer ju faktiskt :P

Du vet att du är höggravid när...

- Sambon måste parkera om bilen på nytt för att du ska kunna komma ut.
(när mamma parkerar i garaget kommer jag ej längre ut..)
- Du är nära att skära dig varje gång du ska raka dig nertill och du ser inte längre tårna.
- Du tutar var gång du ska ur bilen för att magen lägger sig över ratten.
- Det inte längre hjälper att "smita förbi" folk sidledes då du är bredare så än framifrån.
- Det känns som om man har sprungit en mil när man går upp för en trapp.
- När man rullar runt för att komma upp från soffan.
- När din sambo knyter dina skosnören.
- När man är rädd att kissa på sig när man nyser/ hostar
- Man tappar något på golvet och låter det ligga för att processen med att plocka upp det är för omständig.
- När man hellre går barfota än att ta på sig strumpor. (ska man ändå bara vara hemma..)
- När man inte orkar sminka sig eller fixa håret för att armarna somnar efter bara några sekunder över huvudhöjd (brukar bara ge upp efter ett tag och övertala mig själv om att det ser bra ut (Y))
- När man behöver hjälp för att komma upp ur sängen eller soffan
- När det enda man orkar plocka upp från golvet är en godis som ramlat ner.
- När man måste kissa igen så fort man rest sig och trott att man var färdig. 
- När man letar efter alla andra möjligheter än att behöva använda trappan.
- När godisskålen får prioritet före middagen (har alltid varit så för mig dock.. :D)
- När middagen blir offrad för att få sova lite längre på soffan
- När allt blir tungt
- När man flåsar och flämtar som en valross efter att ha fått upp dragkedjan på skorna och måste sätta sig ner efter för att få blod i huvudet och få bort den lila färgen från ansiket.
- När man inte längre orkar stå i duschen utan sätter rätt ner på rumpan på golvet. (står ogärna så mycket som möjligt :P)
- När man sitter på golvet i duschen och inte förstår hur man ska komma upp igen. (Det går, men tar ett tag och är grymt jobbigt)
- När ingen annan än du får tillgång till soffan längre.
- När man planerar en utflykt utanför hemmet utifrån vart det finns toaletter.
- När anklarna får storlek av en överarm efter två timmar på bion.
- När du lägger på dig 2 kg vatten efter en vecka och säger ja, ja..
- När du börjar gråta för att du inte får på dig skorna själv och sedan nästan skrattar ihjäl dig för att du faktiskt sitter och gråter. (hahah orkar typ inte ens hur jobbigt det är att ta på sig ett par skor)
- När du ställer dig med benen en meter från varann för att förbereda dig på att böja dig ner.
- Allt är väldigt irriterande...
- När BH storleken börjar närma sig slutet av alfabetet.
- När ett ärende om dagen gör dagen fullbokad. (inte riktigt, men sjukt trött)
- När du hellre sitter i bilen än att gå in och handla för att det är för mycket besvär att ta sig ut och in.

hihi

Imorse ringde jag och sjukanmälde mig, inte för att det är tråkigt eller jobbigt att vara där, tycker ju det är kul men ja var bara så sjukt trött och det var riktigt skönt att va hemma en dag, de gör sååå mycket. For in till stan med pappa (asbra för då fick ju han lov att betala min hårspray och de ja skulle ha) innan jag skulle till infektion på återbesök där jag fick vänta en timme på läkaren som kollade i halsen, sa att det fortfarande är svullet och rött (ofta, känns helt normalt..), tog typ två sek, sen fick jag vänta igen på nån sköterska som skulle ta ett blodprov. Yeey, så himla roligt att vänta!! Och ännu roligare att jag är öm i armen nu sen blodproverna i tisdags och nu idag, och ska ta imorrn också (tog aldrig igår..... var ej mentalt redo för att fasta) så jag ska ta det imorrn istället.. Får väl se hur det går, men ja de är typ viktigt så lika bra å få de gjort. typ.

Jag gillar att studentmössan har kommit :D.

jaa

Nu ska det vara lov, men vissa andra har ej sådant trevligt. Nä jag tog mig upp halv fem imorse och for iväg till praktiken duktig som jag är. Tycker dock inte att det är allt för jobbigt faktiskt, är så roligt. Skulle egentligen gå till fyra idag men jag skulle till barnmorskan så fick sluta vid halv tolv. Och nu har jag just kommit hem därifrån. Blodvärdet var mycket bättre än förra gången och det känns jag kan lova! :D Men hon tyckte ändå att jag kunde ta en till tablett om dagen, eller inte varje dag, men typ varannan eller nått sånt, ska väl klara av de också. Och smart som jag var så hade jag faktiskt kommit ihåg den här gången att inte kissa precis innan, lyckas alltid göra det och så ska jag lämna urinprov, brukar inte gå så bra då :P , Men så berättade jag om min klåda som serri håller på att ta död på mig, och på sjukan då jag kollade levergrejset var det för högt men det var tydligen normalt när man har körtelfeber men eftersom jag är frisk nu så ska de inte vara högt och eftersom jag kliar ihjäl mig så ska jag imorrn gå ner en snabbis till lab och ta prover igen. Måste dock fasta från kl 22 ikväll, frågan är om jag ens är levande imorrn..... blir ju spännande (;

Hände inte så mycket på lilla thorax idag, var typ tre pat som skulle tas blodprov på så det gjorde jag sen tog jag och min handledare tag i att städa sköljen bara för att vi inte hade nått att göra, hah ja då har man lite för sig :P.

Ikväll är det desperate och det har jag minsann kollat upp. Ej att missa! Annars är jag bara hur glad som helst, vet inte varför, är bara så pigg och känner mig jätte frisk och sånt. yeey.

Typ göra nått nu, hejjss.

RSS 2.0